menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

RIP grafické karty

Reply

Thread Nástroje
Old 11. listopadu 2007, 13:27
Dárce Skupina

Default RIP grafické karty

Zrovna jsem moje ruce na druhé straně graphichs karta G-force 256megabajt AGP
bylo v pořádku posledních několik měsíců ... problém začal, když jsem upgradovat můj prosessor do 2GHz evrything wos pokutu až i opend windows media centrem a že obrazovka byla černá dodržovat spoustu pípne (příliš mnoho počítat)

iv hned dal starou grafickou kartu a hned evrythings pohodě. i jeho ne, protože většina lidí, kteří jsou runing průhled nyní budete potřebovat alespoň 128 megabajt grafickou kartu použít většině programů, jako je Windows Movie Maker ect

Otázka je, jak my to mohlo z stalo .. může rychleji prosessor učinit grafická karta běží Hoter a pálil mimo .. iv try'd ANOVA karty v PC a je stále dont práce tak i bez karty nackerd

Jen worrieing, že to bude opakovat, speciálně jako nové karty grahics jsem kupní brzy je 95 liber

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
DIY watercooling
Síť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Vista Ultimate
Old 11.listopadu 2007, 16:22
Nový člen skupiny

hmm vypadá jako u nákupu může mít špatný typ grafické karty a ano na proccessor má ir běží časem .... není něco IVE setkají před když ... Navrhuji, pokud vaše chystá koupit novou za $ 95.00 bych poradit hledat několik rad z úložiště asistentem a vidět to, co vám poradí na ... být jisti, že vás počítač může zvládnout 2GHz procesor, protože to může mít také způsobila, že ...

Hope this helps
Jamie
Old 11.listopadu 2007, 16:29
Dárce Skupina

Musel jsem si v mé desce manuál a řekl, že tento 2gig prosessor je omezení, že rada může přijmout tak shud žádné problémy.
grafické karty wos Pracuju pokuty s mými starými prosessor o 1gigs možná kartu jen kdyby
Old 11.listopadu 2007, 16:31
Nový člen skupiny

docela possibl. ale jak jsem řekl, pokud Ure chystá koupit novou za THT peníze bych požádat asistenta v obchodě. shuld budou mít možnost ukázat, co u u potřebovat. Možná, že vaše grafická karta didnt mít to, co je zapotřebí pro vaše PC? ...
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nová grafická karta - Běžné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Graphics Cards & Monitory 9 5. Srpna 2009 08:44
Získání nové grafické karty. Coolyxxx Graphics Cards & Monitory 4 7. prosince 2008 13:24
Grafické karty jimbo84 Graphics Cards & Monitory 4 29. říjen 2008 08:44
Pomoc s grafických karet ..... CrazyAce Graphics Cards & Monitory 1 10. prosince 2007 00:33
Nová grafická karta pomoci MaxWilson Graphics Cards & Monitory 3 9. listopadu 2007 15:36
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.