![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Απλά έχω τα χέρια μου, σχετικά με ένα δεύτερο χέρι graphichs κάρτα G-force 256MB AGP έχει πρόστιμο εργασίας αυτών των τελευταίων μηνών ... το πρόβλημα ξεκίνησε όταν θ αναβαθμιστούν μου prosessor να 2GHZ evrything wos πρόστιμο μέχρι i opend windows media centre και με την οθόνη που πήγε με το μαύρο ακολούθησε φορτία μπιπ (πάρα πολλά να μετρήσετε )iv τώρα θέσει σε παλιά κάρτα γραφικών και τώρα evrythings προστίμου. καλά, καθώς τα περισσότερα δεν τα άτομα που είναι runing vista τώρα θα πρέπει τουλάχιστον 128MB κάρτα γραφικών να χρησιμοποιήσει τα περισσότερα προγράμματα όπως το Movie Maker κ.λπ. Q μου είναι πώς θα μπορούσε αυτό της happend .. μπορεί να το κάνει ταχύτερα prosessor την κάρτα γραφικών και τρέχει Hoter καίγονται αναφέρονται .. iv try'd ANOVA την κάρτα στο pc και θα εξακολουθούν να εργάζονται, ώστε i dont δεν τα χαρτιά nackerd worrieing μόνο ότι αυτό θα συμβεί και πάλι, ειδικά καθώς η νέα κάρτα grahics είμαι σύντομα αγορών είναι 95 λίρες Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| Χμμμ ακούγεται και μπορεί να έχουν αγοράσει το λάθος είδος της κάρτας γραφικών και ναι το proccessor είχε ir λειτουργίας με το χρόνο .... κάτι που δεν συναντάμε IVE πριν όμως ... Προτείνω αν σας πρόκειται να αγοράσουν ένα καινούργιο για $ 95,00 Θα σας συμβούλευα επιδιώκουν μερικές συμβουλές από ένα κατάστημα και βοηθός δείτε τι μπορούν να σας συμβουλεύσει για ... να είστε σίγουροι ότι μπορείτε επίσης να μπορεί να χειριστεί ένα pc 2ghz επεξεργαστή, καθώς αυτό μπορεί επίσης να έχει προκάλεσε ... ελπίδα αυτό βοηθά Jamie |
|
| |||
| |||
| Έριξα μια ματιά στο εγχειρίδιο της μητρικής πλακέτας και μου είπε ότι αυτό 2gig prosessor είναι το όριο που το συμβούλιο μπορεί να αποδεχθεί, προκειμένου να shud δεν υπάρχουν προβλήματα. η κάρτα γραφικών wos workin πρόστιμο με παλιό μου prosessor περίπου 1gigs ίσως μόνο η κάρτα που είχε |
|
| |||
| |||
| possibl αρκετά. αλλά όπως είπα Ure και αν πρόκειται να αγοράσετε ένα καινούργιο για tht χρήματα θα ήθελα να ζητήσω από έναν βοηθό στο μαγαζί. shuld που να είναι σε θέση να δείτε και ό, τι και ανάγκη. ίσως σας κάρτα γραφικών didn't έχουν τι χρειάζεται για το PC σας; ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 5 Αυγ 2009 08:44 |
| Getting νέα κάρτα γραφικών. | Coolyxxx | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 7 Δεκ 2008 13:24 |
| Κάρτα γραφικών | jimbo84 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 29 Οκτ 2008 08:44 |
| Βοήθεια με κάρτα γραφικών ..... | CrazyAce | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 10 Δεκ. 2007 00:33 |
| Νέα κάρτα γραφικών βοήθεια | MaxWilson | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 9 Νοε 2007 15:36 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |