manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

RIP grafičkom karticom

Reply

Thread Tools
Old 11. studeni 2007, 13:27
Donatorska Grupa

Default RIP grafičkom karticom

ja pravedan je dobio moje ruke na drugu ruku graphichs card G-force 256MB AGP
to je radilo u redu ovih zadnjih par mjeseci ... problem počeo kada sam nadograđuje moje prosessor na 2GHZ evrything wos fino dok ne opend Windows Media centar i da je otišao ekran crni slijedili s hrpe beeps (previše računati na)

iv sada staviti u starom grafičkom karticom i sad evrythings redu. i njegove ne kao većina ljudi koji su runing vidik će sada trebate barem 128mb grafičke kartice koristiti većinu programa poput Movie Maker itd.

moj P je kako bi mogao to happend .. može i brže napraviti prosessor grafičkom karticom Hoter vožnji i izgorio out .. iv try'd karticu u anova PC i Internet pa ipak dont funkcionirati tako da sam bez kartica nackerd

worrieing samo da će to ponoviti posebno kao novi grahics kupujete karticu sam uskoro 95 funti

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (i):
2.34GHZ overclockane! Athlon64 3000 +
Matične ploče:
Asus
RAM memorija:
1,50 gig DDR
Grafička kartica (e):
256MB PCI G-force
Sound Card:
Sound Blaster HD 5,1
Tvrdi disk (i):
1-80gb 1-120gb zapadnom digitalni's
Optički pogon (e):
Pioneer-ova DVD-RW
Case / PSU:
custom case & 650w PSU
Hlađenje:
DIY zrakom hlađeni heatsink
Network / Internet:
djevica 50mbps
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Operacijski sustav (e):
Prozor je 7 Ultimate
Old 11. studenog 2007, 16:22
Novi član grupe

hmm zvuci kao što svibanj imati kupiti u krivu vrstu grafičke kartice i da je imao proccessor ir prikazivati tijekom vremena .... nije nešto ive naići prije iako ... Predlažem da ako tvoj idući u kupovinu novog jedan za $ 95.00 bih Vas tražiti savjet od nekih trgovina asistent i vidjeti što oni mogu savjetovati vas o ... također biti sigurni da PC može rukovati jedna 2ghz procesor kao ovaj svibanj isto tako imati prouzročio je to ...

nada ovo pomaže
Jamie
Old 11. studenog 2007, 16:29
Donatorska Grupa

Imala sam gledati u mom priručnik matične ploče i rekao ovo 2gig prosessor je ograničenje da odbor može prihvatiti tako shud biti nikakvih problema.
grafičke kartice wos Radno fino sa mojim starim prosessor o 1gigs možda je to samo karticu
Old 11. studenog 2007, 16:31
Novi član grupe

prilično possibl. ali kao što sam rekao, ako odete na ure kupiti novu za tht novac bih pitati asistent u dućan. oni shuld moći pokazati u što u potrebi. možda vaše grafičke kartice imaju nije ono što je potrebno za vaš PC? ...
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Graphics Cards & Monitors 9 5. kolovoz 2009 08:44
Nabavka nove grafičke kartice. Coolyxxx Graphics Cards & Monitors 4 7. prosinac 2008 13:24
Grafička kartica jimbo84 Graphics Cards & Monitors 4 29. listopad 2008 08:44
Pomoć s Grafička kartica ..... CrazyAce Graphics Cards & Monitors 1 10. prosinac 2007 00:33
Nove grafičke kartice pomoć MaxWilson Graphics Cards & Monitors 3 9. studeni 2007 15:36
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.