![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ja pravedan je dobio moje ruke na drugu ruku graphichs card G-force 256MB AGP to je radilo u redu ovih zadnjih par mjeseci ... problem počeo kada sam nadograđuje moje prosessor na 2GHZ evrything wos fino dok ne opend Windows Media centar i da je otišao ekran crni slijedili s hrpe beeps (previše računati na )iv sada staviti u starom grafičkom karticom i sad evrythings redu. i njegove ne kao većina ljudi koji su runing vidik će sada trebate barem 128mb grafičke kartice koristiti većinu programa poput Movie Maker itd. moj P je kako bi mogao to happend .. može i brže napraviti prosessor grafičkom karticom Hoter vožnji i izgorio out .. iv try'd karticu u anova PC i Internet pa ipak dont funkcionirati tako da sam bez kartica nackerd worrieing samo da će to ponoviti posebno kao novi grahics kupujete karticu sam uskoro 95 funti My System: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| hmm zvuci kao što svibanj imati kupiti u krivu vrstu grafičke kartice i da je imao proccessor ir prikazivati tijekom vremena .... nije nešto ive naići prije iako ... Predlažem da ako tvoj idući u kupovinu novog jedan za $ 95.00 bih Vas tražiti savjet od nekih trgovina asistent i vidjeti što oni mogu savjetovati vas o ... također biti sigurni da PC može rukovati jedna 2ghz procesor kao ovaj svibanj isto tako imati prouzročio je to ... nada ovo pomaže Jamie |
|
| |||
| |||
| Imala sam gledati u mom priručnik matične ploče i rekao ovo 2gig prosessor je ograničenje da odbor može prihvatiti tako shud biti nikakvih problema. grafičke kartice wos Radno fino sa mojim starim prosessor o 1gigs možda je to samo karticu |
|
| |||
| |||
| prilično possibl. ali kao što sam rekao, ako odete na ure kupiti novu za tht novac bih pitati asistent u dućan. oni shuld moći pokazati u što u potrebi. možda vaše grafičke kartice imaju nije ono što je potrebno za vaš PC? ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 5. kolovoz 2009 08:44 |
| Nabavka nove grafičke kartice. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitors | 4 | 7. prosinac 2008 13:24 |
| Grafička kartica | jimbo84 | Graphics Cards & Monitors | 4 | 29. listopad 2008 08:44 |
| Pomoć s Grafička kartica ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitors | 1 | 10. prosinac 2007 00:33 |
| Nove grafičke kartice pomoć | MaxWilson | Graphics Cards & Monitors | 3 | 9. studeni 2007 15:36 |
| Thread Tools | |
| |