kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

RIP grafikus kártya

Reply

Téma eszközök
Old November 11 2007, 13:27
Donor Group

Default RIP grafikus kártya

Most én kezemben a használt graphichs kártya a G-erő 256MB AGP
már jól működik az elmúlt néhány hónapban ... probléma kezdődött, mikor az én továbbfejlesztett prosessor a 2GHz evrything wos finom, amíg opend Windows Média Központ és az, hogy a képernyőn ment fekete követte rengeteg sípol (túl sok a gróf)

IV most is egy régi grafikus kártya, és most evrythings rendben. és a legtöbb ember nem olyan, hogy a Vista runing most szükség van, legalább 128 MB grafikus kártya használatát a legtöbb programok, mint a Movie Maker ect

én Q hogyan lehetne ezt a happend .. lehet a gyorsabb prosessor, hogy a grafikus kártya futtatásához Hoter és kiégették a IV .. try'd a kártyát a számítógéphez, és ANOVA még dont dolgozik tehát én nem a kártyát nackerd

Csak worrieing, hogy ez újra megtörténjen, mint a kifejezetten az új kártya grahics vagyok beszerzési hamarosan 95 font

My System: P * L * A * Z * M * A

Processzor (ok):
2.3GhZ AMD
Alaplap:
Asus
RAM memória:
1 koncert DDR
Grafikus kártya (k):
256 MB G-force
Hangkártya:
Sound Blaster 5,1
Merevlemez (ek):
1-80GB 1-120GB Western Digital's
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
egyedi eset & 650w psu
Hűtés:
DIY watercooling
Hálózat / Internet:
szűz 50mb
Monitor (ok):
Acer 23 "(X233HB)
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate
Old November 11, 2007, 16:22
Új tag Csoport

hmm hangzik és lehet vásárolni a rossz és a grafikus kártya van a proccessor járt ir fut az idő .... nem valami ive ráakad bár előtt ... Azt javaslom, ha megyünk vásárolni egy új, az $ 95.00 Azt tanácsoljuk, kérjen tanácsot, néhány raktár asszisztens és nézd, mit tud adni, a ... győződjön meg róla, hogy Ön is tudja kezelni a pc 2GHz processzor, mert ez is okozott ez ...

remélem ez segít
Jamie
Old November 11, 2007, 16:29
Donor Group

Volt egy pillantást az én alaplap kézikönyvet, és azt mondta, hogy ez 2gig prosessor van a határ, hogy a hajón fogadni tudják így shud nem lehet probléma van.
A grafikus kártya wos dolgozom bírság a régi prosessor kb 1gigs talán csak a kártya volt
Old November 11, 2007, 16:31
Új tag Csoport

egészen possibl. De ahogy mondtam, ha ure fog vásárolni egy új, a THT pénzt szeretném kérni egy munkatársa a boltot. shuld ők tudják, hogy mi u u szüksége. Lehet, hogy a grafikus kártya didnt van miből áll az a PC? ...
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Grafikus kártyák és monitorok 9 5. augusztus 2009 08:44
Ismerkedés az új grafikus kártya. Coolyxxx Grafikus kártyák és monitorok 4 7. december 2008 13:24
Grafikus kártya jimbo84 Grafikus kártyák és monitorok 4 29. október 2008 08:44
Segítség a Grafikus kártya ..... CrazyAce Grafikus kártyák és monitorok 1 10. december 2007 00:33
Új grafikus kártya help MaxWilson Grafikus kártyák és monitorok 3 9. november 2007 15:36
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.