![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Most én kezemben a használt graphichs kártya a G-erő 256MB AGP már jól működik az elmúlt néhány hónapban ... probléma kezdődött, mikor az én továbbfejlesztett prosessor a 2GHz evrything wos finom, amíg opend Windows Média Központ és az, hogy a képernyőn ment fekete követte rengeteg sípol (túl sok a gróf )IV most is egy régi grafikus kártya, és most evrythings rendben. és a legtöbb ember nem olyan, hogy a Vista runing most szükség van, legalább 128 MB grafikus kártya használatát a legtöbb programok, mint a Movie Maker ect én Q hogyan lehetne ezt a happend .. lehet a gyorsabb prosessor, hogy a grafikus kártya futtatásához Hoter és kiégették a IV .. try'd a kártyát a számítógéphez, és ANOVA még dont dolgozik tehát én nem a kártyát nackerd Csak worrieing, hogy ez újra megtörténjen, mint a kifejezetten az új kártya grahics vagyok beszerzési hamarosan 95 font My System: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| hmm hangzik és lehet vásárolni a rossz és a grafikus kártya van a proccessor járt ir fut az idő .... nem valami ive ráakad bár előtt ... Azt javaslom, ha megyünk vásárolni egy új, az $ 95.00 Azt tanácsoljuk, kérjen tanácsot, néhány raktár asszisztens és nézd, mit tud adni, a ... győződjön meg róla, hogy Ön is tudja kezelni a pc 2GHz processzor, mert ez is okozott ez ... remélem ez segít Jamie |
|
| |||
| |||
| Volt egy pillantást az én alaplap kézikönyvet, és azt mondta, hogy ez 2gig prosessor van a határ, hogy a hajón fogadni tudják így shud nem lehet probléma van. A grafikus kártya wos dolgozom bírság a régi prosessor kb 1gigs talán csak a kártya volt |
|
| |||
| |||
| egészen possibl. De ahogy mondtam, ha ure fog vásárolni egy új, a THT pénzt szeretném kérni egy munkatársa a boltot. shuld ők tudják, hogy mi u u szüksége. Lehet, hogy a grafikus kártya didnt van miből áll az a PC? ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| Ismerkedés az új grafikus kártya. | Coolyxxx | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 7. december 2008 13:24 |
| Grafikus kártya | jimbo84 | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 29. október 2008 08:44 |
| Segítség a Grafikus kártya ..... | CrazyAce | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 10. december 2007 00:33 |
| Új grafikus kártya help | MaxWilson | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 9. november 2007 15:36 |
| Téma eszközök | |
| |