פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

RIP כרטיס המסך

Reply

שרשרת כלים
Old 11 נובמבר 2007, 13:27
קבוצת תורמים

Default RIP כרטיס המסך

אני פשוט יש לי את הידיים על יד שניה graphichs כרטיס כוח-G-256MB agp
היא עובדת בסדר אלה בחודשים האחרונים ... הבעיה החלה כאשר אני prosessor שלי כדי לשדרג 2GHZ evrything wos בסדר עד שאני opend Windows Media Centre ועם כי המסך שחור הלך אחריה עם המון beeps (יותר מדי כדי לספור)

IV עכשיו לשים הישן כרטיס המסך ואילו כעת evrythings בסדר. ובכן זה לא כמו רוב האנשים, כי הם runing Vista יהיה עכשיו אתה צריך לפחות 128MB כרטיס המסך כדי להשתמש במרבית תוכניות כמו Movie Maker ect

שאלה שלי היא איך זה יכול של happend .. מהר את prosessor להפוך את כרטיס המסך ואת שרף Hoter לרוץ החוצה .. IV try'd את כרטיס anova PC dont והוא עדיין עובד אז אני לא הקלפים nackerd

worrieing פשוט כי זה לא יקרה שוב במיוחד כמו כרטיס חדש grahics אני רכישת בקרוב הוא 95 פאונד

המערכת שלי: P * L * A * Z * ז * א

מעבד (ים):
2.3GhZ AMD
לוח האם:
ASUS
זיכרון RAM:
1 חלטורה DDR
כרטיס מסך (S):
256MB-G-כוח
כרטיס קול:
קול Blaster 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-Western Digital של 120gb
כונן אופטי (S):
חלוץ של ה-DVD-RW
Case / PSU:
Custom מקרה & 650w PSU
Cooling:
DIY watercooling
רשת / אינטרנט:
בתולה 50mb
צג (S):
Acer 23 "(X233HB)
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate
Old 11 נובמבר 2007, 16:22
קבוצת חברות חדשות

Default RIP כרטיס המסך

אממ נשמע כמו U ייתכן לרכוש את סוג שגוי של כרטיס המסך וכן את proccessor היתה IR לפעול לאורך זמן .... לא משהו ive להתקל לפני למרות ... אני מציע, אם את הולכת לקנות אחד חדש עבור $ 95.00 הייתי מייעץ לך לחפש עצה מ חנות במסייע ולראות מה הם יכולים לייעץ לך ... גם להיות בטוח שאתה יכול להתמודד עם PC מעבד 2ghz כפי שהדבר עלול גם זה גרם ...

מקווה שזה עוזר
Jamie
Old 11 נובמבר 2007, 16:29
קבוצת תורמים

Default RIP כרטיס המסך

היה לי לראות את לוח האם ידני והוא אמר את זה 2gig prosessor הוא להגביל כי ההנהלה יכולה לקבל כל כך shud להיות שום בעיות שם.
את כרטיס המסך wos עובד בסדר גמור עם הישן שלי prosessor אודות 1gigs אולי זה היה רק כרטיס
Old 11 נובמבר 2007, 16:31
קבוצת חברות חדשות

Default RIP כרטיס המסך

די possibl. אבל כמו שאמרתי, אם ure הולך לקנות אחד חדש עבור tht כסף הייתי שואל על העוזר בחנות. shuld הם יוכלו להראות U U מה צריך. אולי את כרטיס המסך didn't את מה שנדרש עבור המחשב האישי? ...
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
כרטיס מסך חדש - כרטיס האשראי = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 כרטיסי מסך & Monitors 9 ה -5 בחודש אוגוסט 2009 08:44
איך כרטיס מסך חדש. Coolyxxx כרטיסי מסך & Monitors 4 7 דצמבר 2008 13:24
כרטיס מסך jimbo84 כרטיסי מסך & Monitors 4 29 אוקטובר 2008 08:44
עזרה עם כרטיס מסך ..... CrazyAce כרטיסי מסך & Monitors 1 -10 דצמבר 2007 00:33
כרטיס מסך חדש עזרה MaxWilson כרטיסי מסך & Monitors 3 9th נובמבר 2007 15:36
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.