mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

PTL video

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 11, 2007, 13:27
Donorų grupės

I just got my hands on second hand graphichs kortelė G-force 256mb AGP
ji dirba gerai pastaruosius kelis mėnesius ... problema prasidėjo, kai Aš atnaujinau savo prosessor iki 2GHz evrything Wos fine till i opend Windows Media centras ir kad ekrane išėjo po to juoda su krovinių pypsi (per daug pasikliauti)

IV dabar pastatytas senosios grafikos plokštę ir dabar evrythings baudą. bei jo nėra, nes dauguma žmonių, kurie yra pastovi Vista dabar reikia bent 128 MB graphics card naudotis dauguma programų, tokių kaip Movie Maker, ect

Mano Q Kaip būtų galima tai ir atsitiko .. galima greičiau prosessor padaryti graphics card paleisti Hoter ir sudegino iš .. IV try'd į ANOVA kortelės PC ir ji vis dar dont darbą, kad aš ne korteles nackerd

tiesiog worrieing, kad tai įvyks dar kartą specialiai kaip naujas grahics kortelė I'm pirkimo greičiau yra £ 95

Mano sistema: P * L * A * Z * M *

Procesorius (-iai):
2.34GHZ Overclocked! Athlon64 3000 +
Pagrindinė plokštė:
Asus
RAM atmintis:
1,50 koncertą DDR
Graphics Card (-ai):
256MB PCI G-force
Garso plokštė:
Sound Blaster HD 5,1
Kietasis diskas (-ai):
1-80GB 1-120GB Western Digital
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Custom byla & 650W PSU
Aušinimas:
DIY oru aušinami HEATSINK
Tinklas / Internetas:
Mergelės 50Mbps
Monitorius (-ai):
Acer 23 "(X233HB)
Operacinė sistema (-os):
Langų 7-Ultimate
Old Lapkritis 11, 2007, 16:22
Naujas Narys

Hmm skamba ir gali įsigyti netinkamos rūšies grafikos plokštę ir taip proccessor turėjo ir eksploatavimo laikui bėgant .... ne kažkas IVE susidurti anksčiau, nors ... Siūlyčiau, jei jūsų ketinate pirkti naują už $ 95,00 Norėčiau jums patarti kreiptis kai iš sandėlio asistentas patarimus ir ką jie gali Jums patarti ... tikrai bus taip pat, kad jūs kompiuterį galima valdyti 2GHz procesorius, nes tai taip pat gali turėti ją sukėlė ...

Hope this helps
Jamie
Old Lapkritis 11, 2007, 16:29
Donorų grupės

Aš turėjau mano plokštėje rankiniu atrodo ir jis sako tai 2gig prosessor yra riboti, kad taryba gali pritarti, kad shud jokių problemų nėra.
video Wos Workin bauda su mano senas prosessor apie 1gigs gal kortele tik jeigu ji
Old Lapkritis 11, 2007, 16:31
Naujas Narys

gana possibl. bet kaip sakiau, jei laiką ketinate pirkti naują už THT pinigus norėčiau paprašyti asistentas parduotuvė. shuld jie galės parodyti u what u poreikis. Galbūt jūsų grafinės kortelės didnt turėti tai, kas jūsų kompiuteryje? ...
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.