mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

RIP grafikas karte

Reply

Thread Tools
Old Novembris 11, 2007, 13:27
Donors Group

Default RIP grafikas karte

Es tikko saņēma manu roku uz lietotām graphichs karte G-force 256MB AGP
tā ir darba naudas pēdējos pāris mēnešos ... Problēma sākās, kad es modernizētas manu prosessor ar 2GHz evrything WOS fine till i opend Windows Media centru, un ar šo ekrānu gāja melna jāievēro slodzes pīkstieni (pārāk daudz, lai saskaitītu)

iv tagad varētu vecās grafikas karti un tagad evrythings fine. arī tās, nevis kā lielākā daļa cilvēku, kas ir runing vista tagad jums ir vismaz 128mb grafiskā karte varētu izmantot visas programmas, tādas kā movie maker ect

mans Q ir kā varētu šis happend .. var ātrāk prosessor padarīt grafikas karti palaist Hoter un sadegušo out .. iv try'd karti ANOVA pc un tas joprojām dont darbu, es nekādā kartes nackerd

tikai worrieing, ka tā notiks vēlreiz speciāli kā jaunu grahics karti es esmu iepirkumu drīz ir £ 95

Mana sistēma: P * L * * Z * M *

Processor (s):
2.3GHz AMD
Motherboard:
Asus
RAM Operatīvā atmiņa:
1 GIG DDR
Graphics Card (s):
256mb G-force
Sound Card:
Sound Blaster 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB WESTERN DIGITAL's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
pasūtījuma gadījumā un 650W PSU
Dzesēšana:
DIY watercooling
Tīkla / Internets:
neapstrādāta 50MB
Monitor (s):
ACER 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Vista Ultimate
Old Novembris 11, 2007, 16:22
New Member Group

hmm izklausās u var iegādāties nepareiza veida grafikas karti un jā proccessor bija ir ekspluatācijas laikā .... nav kaut IVE sastapties pirms kaut ... Es iesaku, ja jūsu plāno iegādāties jaunu par $ 95,00 es ieteiktu jums lūgt padomu no veikala palīgs un redzēt, ko viņi var sniegt padomu par ... pārliecinieties arī, ka jūsu dators var apstrādāt 2GHz procesoru, jo tas var būt arī tās izraisīja, ...

hope this helps
Jamie
Old Novembris 11, 2007, 16:29
Donors Group

Man bija skatīties manā mātesplates rokasgrāmatā, un tai teica, 2gig prosessor ir ierobežojums, ka padome var pieņemt tik shud būt nekādu problēmu tur.
grafikas karte WOS workin fine ar savu veco prosessor par 1gigs varbūt karti tikko bija tā
Old Novembris 11, 2007, 16:31
New Member Group

diezgan possibl. bet kā jau teicu, ja Ure gatavojas iegādāties jaunu vienu THT naudas es gribētu lūgt asistents veikalā. tie shuld varētu parādīt u ko u vajadzīgs. Varbūt jūsu grafisko karti didn't ir, ko tā veic, lai jūsu PC? ...
Reply

Register

Bookmarks