![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Es tikko saņēma manu roku uz lietotām graphichs karte G-force 256MB AGP tā ir darba naudas pēdējos pāris mēnešos ... Problēma sākās, kad es modernizētas manu prosessor ar 2GHz evrything WOS fine till i opend Windows Media centru, un ar šo ekrānu gāja melna jāievēro slodzes pīkstieni (pārāk daudz, lai saskaitītu )iv tagad varētu vecās grafikas karti un tagad evrythings fine. arī tās, nevis kā lielākā daļa cilvēku, kas ir runing vista tagad jums ir vismaz 128mb grafiskā karte varētu izmantot visas programmas, tādas kā movie maker ect mans Q ir kā varētu šis happend .. var ātrāk prosessor padarīt grafikas karti palaist Hoter un sadegušo out .. iv try'd karti ANOVA pc un tas joprojām dont darbu, es nekādā kartes nackerd tikai worrieing, ka tā notiks vēlreiz speciāli kā jaunu grahics karti es esmu iepirkumu drīz ir £ 95 Mana sistēma: P * L * * Z * M *
|
|
| |||
| |||
| hmm izklausās u var iegādāties nepareiza veida grafikas karti un jā proccessor bija ir ekspluatācijas laikā .... nav kaut IVE sastapties pirms kaut ... Es iesaku, ja jūsu plāno iegādāties jaunu par $ 95,00 es ieteiktu jums lūgt padomu no veikala palīgs un redzēt, ko viņi var sniegt padomu par ... pārliecinieties arī, ka jūsu dators var apstrādāt 2GHz procesoru, jo tas var būt arī tās izraisīja, ... hope this helps Jamie |
|
| |||
| |||
| Man bija skatīties manā mātesplates rokasgrāmatā, un tai teica, 2gig prosessor ir ierobežojums, ka padome var pieņemt tik shud būt nekādu problēmu tur. grafikas karte WOS workin fine ar savu veco prosessor par 1gigs varbūt karti tikko bija tā |
|
| |||
| |||
| diezgan possibl. bet kā jau teicu, ja Ure gatavojas iegādāties jaunu vienu THT naudas es gribētu lūgt asistents veikalā. tie shuld varētu parādīt u ko u vajadzīgs. Varbūt jūsu grafisko karti didn't ir, ko tā veic, lai jūsu PC? ... |
![]() |
|
| Bookmarks |