rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

ODP karty graficznej

Reply

Narzędzia wątku
Old 11 listopad 2007, 13:27
Grupa dawcy

I just got my hands na drugiej graphichs karta G-force 256MB AGP
został dobrze pracy tych ostatnich kilku miesięcy ... Problem rozpoczął się, gdy moje prosessor i modernizowanych do 2GHz evrything Wos grzywny do okien i opend centrum medialne i że wyszedł czarny ekran po obciążeniu z sygnały (zbyt wiele liczyć)

iv się położyć starą kartę graficzną i teraz evrythings grzywny. również jej nie jak większość osób, które są runing Vista będzie trzeba co najmniej 128 MB karta graficzna do wykorzystania większości programów jak Movie Maker ect.

Pytanie moje jest jak można z tego happend .. może szybciej prosessor że karta graficzna Hoter uruchomić i spalony obecnie .. iv try'd ANOVA karty w komputerze i nadal dont pracy i tak nie ma karty nackerd

worrieing tylko, że to powtórzy specjalnie jako nowe karty grahics I'm zakupów szybko wynosi 95 funtów

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (y):
2.34GHZ podkręcona! Athlon64 3000 +
Płyta główna:
Asus
Pamięć RAM:
1.50 koncert ddr
Karta graficzna (y):
256mb pci G-force
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster HD 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-120gb Western Digital's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
przypadku niestandardowego i 650w PSU
Chłodzenie:
DIY radiator chłodzony powietrzem
Sieć / Internet:
Virgin 50Mbps
Monitor (y):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (-y):
Window 7 Ultimate
Old 11 listopada 2007, 16:22
Nowe państwa grupy

hmm brzmi jak i zakupu może mieć zły typ karty graficznej i tak miał w proccessor ir uruchomiony w czasie .... coś nie ive natknąć przed chociaż ... Proponuję, jeśli zamierzasz kupić nowy za 95,00 dolarów chciałbym poinformować, starać kilka rad od sklepu asystent i zobaczyć, co można doradzić w sprawie ... być pewni również, że komputer może obsługiwać jeden procesor 2GHz, ponieważ może to mieć spowodowane to ...

Hope this helps
Jamie
Old 11 listopada 2007, 16:29
Grupa dawcy

Miałem się w mojej płyty głównej podręcznika i powiedział ten 2gig prosessor jest ograniczenie, że zarząd może przyjąć tak shud tam być żadnych problemów.
karty graficznej Wos workin grzywny z moim starym prosessor o 1gigs karty może tylko gdyby
Old 11 listopada 2007, 16:31
Nowe państwa grupy

dość possibl. ale jak już mówiłem, jeśli otwarcia będzie kupić nowy za pieniądze tht Chciałbym poprosić asystenta w sklepie. shuld one być w stanie wykazać u co u potrzebie. Może karty graficznej didnt mieć co ma na swoim komputerze? ...
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.