![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Tocmai am pun mana pe o a doua parte graphichs carte de G-vigoare 256MB AGP acesta a fost de lucru bine aceste ultimele câteva luni ... problema a inceput cand am actualizat meu prosessor la 2GHz evrything wos bine pana am opend Windows Media centru, precum şi cu faptul că a fost ecran negru urmat cu încărcături de sunetele (prea multe pentru a număra )iv acum pune o placă grafică în vechiul şi acum evrythings bine. bine sa nu ca majoritatea oamenilor care sunt runing Vista va acum ai nevoie de cel puţin 128MB placă grafică de a folosi cele mai multe programe ca Movie Maker ect Q mea este cum ar putea prezenta de happend .. poate mai repede prosessor face placă grafică rula Hoter şi arse afară .. IV try'd de carte ANOVA în bucăţi şi se dont încă de lucru, aşa că am nici cartile nackerd doar worrieing că acest lucru se va întâmpla din nou, special ca noul card de grahics Sunt mai repede de achiziţie este de 95 de lire Sistemul meu: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| hmm pare ca u poate avea cumpărare greşit tip de placă grafică şi da de proccessor a avut ir rulează în timp .... nu ceva ive întâlniţi înainte de toate că ... Vă sugerez, dacă-ţi merge să cumpere unul nou, pentru suma de $ 95.00 i va sfatuim sa caute un sfat de la un magazin de asistent şi a vedea ce pot recomanda pe tine ... de asemenea, asiguraţi-vă că PC-ul pe care îl pot ocupa un procesor de 2GHz ca acest lucru poate avea, de asemenea, provocat-o ... sper acest lucru vă va ajuta Jamie |
|
| |||
| |||
| Am avut o privire în manualul meu de placa de bază şi a spus acest 2gig prosessor este limita de bord, care poate accepta aşa shud fi nici o problema acolo. grafica de carte wos merge bine cu vechiul meu prosessor despre 1gigs poate doar a avut-o carte |
|
| |||
| |||
| destul de possibl. dar după cum am spus, dacă ure de gând să cumpăr unul nou pentru tht bani i-ar cere un asistent de la magazin. shuld acestea să poată arăta u ce u nevoie. Poate vă grafic carte didnt avea ceea ce-ţi trebuie pentru PC-ul? ... |