menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

RIP grafické karty

Reply

Thread Tools
Old 11. novembra 2007, 13:27
Darcu Skupina

Default RIP grafické karty

Zrovna som moje ruky na druhej strane graphichs karta G-force 256megabajt AGP
bolo v poriadku posledných niekoľko mesiacov ... problém začal, keď som upgradovať môj prosessor do 2GHz evrything wos pokutu až i opend windows media centrom a že obrazovka bola čierna dodržiavať spoustu pípne (príliš veľa počítať)

iv hned dal starú grafickú kartu a hned evrythings pohodě. i jeho ne, pretože väčšina ľudí, ktorí sú runing priehľad teraz budete potrebovať aspoň 128 megabajt grafickú kartu použiť väčšine programov, ako je Windows Movie Maker ect

Otázka je, ako my to mohlo z stalo .. môže rýchlejšie prosessor urobiť grafická karta beží Hoter a pálil mimo .. iv try'd ANOVA karty v PC a je stále dont práce aj bez karty nackerd

Len worrieing, že to bude opakovať, zvlášť ako nové karty grahics jsem kúpnej čoskoro je 95 libier

Môj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základná doska:
Asus
Pamäť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastné veci & 650W PSU
Chladenie:
DIY watercooling
Sieť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operačný systém (y):
Vista Ultimate
Old 11. novembra 2007, 16:22
Nový člen skupiny

hmm vyzerá ako pri nákupe môže mať zlý typ grafickej karty a ano na proccessor má ir beží časom .... nie je niečo IVE stretnú pred keď ... Navrhujem, ak vaša chystá kúpiť novú za $ 95.00 bych poradit hľadať niekoľko rád z úložiska asistentom a vidieť to, čo vám poradí na ... byť istí, že vás počítač môže zvládnuť 2GHz procesor, pretože to môže mať aj spôsobila, že ...

Hope this helps
Jamie
Old 11. novembra 2007, 16:29
Darcu Skupina

Musel som si v mojej doske manuál a povedal, že tento 2giga prosessor je obmedzenie, že rada môže prijať tak shud žiadne problémy.
grafické karty wos Pracuju pokuty s mojimi starými prosessor o 1gigs možná kartu len keby
Old 11. novembra 2007, 16:31
Nový člen skupiny

docela possible. ale ako som povedal, ak Ure chystá kúpiť novú za THT peniaze by som požiadať asistenta v obchode. shuld budú mať možnosť ukázať, čo u u potrebovať. Možno, že vaša grafická karta didnt mať to, čo je potrebné pre vaše PC? ...
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.