![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ја праведан је добио моје руке на другу руку грапхицхс цард Г-форце 256МБ АГП то је радило у реду ових последњих пар месеци ... проблем почео када сам надограђује моје просессор на 2ГХз еврытхинг уос фино док не опенд Уиндоус Медиа центар и да је отишао екран црни следили с хрпе беепс (превише рачунати на )ив сада ставити у старом графичком картицом и сад еврытхингс реду. и његове не као већина људи који су рунинг видик ће сада треба барем 128МБ графичке картице користити већину програма попут Мовие Макер итд мој Питање је како би могао то хаппенд .. може и брже направити просессор графичком картицом Хотер вожњи и изгорио оут .. ив тры'д картицу у анови ПЦ и Интернет па ипак донт посао тако да сам без картица нацкерд уорриеинг само да ће то поновити посебно као нови грахицс купујете картицу сам ускоро 95 фунти Мы Сыстем: П * Л * А * З * М * А
|
|
| |||
| |||
| хмм звуци као што мај имати купити у криву врсту графичке картице и да је имао проццессор ир приказују током времена .... није нешто иве наићи пре иако ... Предлажем да ако твој идући у куповину новог један за $ 95,00 бих вас тражити савет од неких трговина асистент и видети шта они могу саветовати вас о ... такође бити сигурни да ПЦ може руковати једна 2ГХз процесор као овај мај исто тако да има проузроковао је то ... нада ово помаже Јамие |
|
| |||
| |||
| Имала сам гледати у мом приручник матичне плоче и рекао ово 2гиг просессор је ограничење да одбор може да прихвати тако схуд бити никаквих проблема. графичке картице уос Радно фино са мојим старим просессор о 1гигс можда је то само картицу |
|
| |||
| |||
| прилично поссибл. али као што сам рекао, ако одете на уре купити нову за тхт новац бих питати асистент у дућан. они схулд моћи да покажу у што у потреби. можда ваше графичке картице имају није оно што је потребно за ваш ПЦ? ... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Набавка нове графичке картице. | Цоолыкскскс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 7 децембар 2008 13:24 |
| Графичка картица | јимбо84 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 29 октобар 2008 08:44 |
| Помоћ са Графичка картица ..... | ЦразыАце | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 10 децембар 2007 00:33 |
| Нове графичке картице помоћ | МаксУилсон | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 9 новембар 2007 15:36 |
| Тхреад Тоолс | |
| |