az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

RIP grafik kartı

Reply

Konu Araçları
Old 11 Kasım 2007, 13:27
Bağış Grubu

Default RIP grafik kartı

Sadece ikinci el graphichs kartı G benim eller var gücü 256MB AGP
bu son birkaç ay iyi çalışma oldu ... sorunu ne zaman i 2GHZ evrything wos ince için opend Windows Media merkezi ve bu ekran gitti bip sesi duyulur ve yükler izledi siyah (çok sayı birçok kadar benim prosessor yükselttiyseniz başladı)

IV şimdi ve şimdi evrythings güzel bir eski grafik kartı koydum. iyi olan değil en insanlar Vista runing olarak artık ihtiyacınız olacak en az 128MB kartı film yapımcısı EKT gibi çok programda grafik kullanımı

benim S nasıl .. happend verebilir Bu is için hızlı grafik kartı Hoter çalıştırmak ve .. IV ve hala dont iş öyle bir kartları nackerd ANOVA in kartı PC try'd yanmış yapmak prosessor

sadece bu daha özel Ben alım yaşıyorum yeni grahics kart olarak yakında 95 kilo olduğunu olur worrieing

Benim Sistemi: P * L * A * Z * M * A

İşlemci (ler):
2.3GhZ AMD
Anakart:
Asus
RAM hafıza:
1 gig DDR
Grafik Kartı (ler):
256MB G-Force
Ses Kartı:
Sound Blaster 5,1
Sabit Disk (ler):
1-80GB 1-120gb batı dijital
Optik Sürücü (ler):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
özel durum ve 650w PSU
Soğutma:
DIY watercooling
Ağ Bağlantısı / İnternet:
bakire 50MB
Monitör (ler):
Acer 23 "(X233HB)
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate
Old 11 Kasım 2007, 16:22
Yeni Üye Grubu

Default RIP grafik kartı

Hmm U gibi grafik kartı ve evet proccessor önce rastlamak IR zaman çalışan bir şey değil .... ive sahip bir yanlış türü satın alma olabilir sesler olsa ... Eğer yeni bir 95.00 $ i bir mağaza görevlisi bazı yardım isteyiniz ve onlar hakkında ne tavsiye edebilirsiniz ... görmek öneririm için satın gidiyor tavsiye Ayrıca, bu da olabilir bir 2ghz işlemci kullanabilir adet emin olun o neden ...

Bu yardımcı umut
Jamie
Old 11 Kasım 2007, 16:29
Bağış Grubu

Default RIP grafik kartı

benim anakart manuel bir göz vardı ve bu 2gig prosessor limitini pano çok sorun var olmak shud kabul edebilir olduğunu söyledi.
kart 1gigs hakkında eski prosessor ile çalışıyorum ince wos grafik belki kartın sadece vardı
Old 11 Kasım 2007, 16:31
Yeni Üye Grubu

Default RIP grafik kartı

oldukça possibl. ancak URE dükkana bir asistan söyleyeceğimi tht karşılığı i yeni bir satın alacak Dediğim gibi. onlar ne U U gerekir göster edebilmek shuld. Belki de grafik kartı didnt bu bilgisayar için ne sürer mi? ...
Reply

Register

Bookmarks