![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Sadece ikinci el graphichs kartı G benim eller var gücü 256MB AGP bu son birkaç ay iyi çalışma oldu ... sorunu ne zaman i 2GHZ evrything wos ince için opend Windows Media merkezi ve bu ekran gitti bip sesi duyulur ve yükler izledi siyah (çok sayı birçok kadar benim prosessor yükselttiyseniz başladı )IV şimdi ve şimdi evrythings güzel bir eski grafik kartı koydum. iyi olan değil en insanlar Vista runing olarak artık ihtiyacınız olacak en az 128MB kartı film yapımcısı EKT gibi çok programda grafik kullanımı benim S nasıl .. happend verebilir Bu is için hızlı grafik kartı Hoter çalıştırmak ve .. IV ve hala dont iş öyle bir kartları nackerd ANOVA in kartı PC try'd yanmış yapmak prosessor sadece bu daha özel Ben alım yaşıyorum yeni grahics kart olarak yakında 95 kilo olduğunu olur worrieing Benim Sistemi: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| Hmm U gibi grafik kartı ve evet proccessor önce rastlamak IR zaman çalışan bir şey değil .... ive sahip bir yanlış türü satın alma olabilir sesler olsa ... Eğer yeni bir 95.00 $ i bir mağaza görevlisi bazı yardım isteyiniz ve onlar hakkında ne tavsiye edebilirsiniz ... görmek öneririm için satın gidiyor tavsiye Ayrıca, bu da olabilir bir 2ghz işlemci kullanabilir adet emin olun o neden ... Bu yardımcı umut Jamie |
|
| |||
| |||
| benim anakart manuel bir göz vardı ve bu 2gig prosessor limitini pano çok sorun var olmak shud kabul edebilir olduğunu söyledi. kart 1gigs hakkında eski prosessor ile çalışıyorum ince wos grafik belki kartın sadece vardı |
|
| |||
| |||
| oldukça possibl. ancak URE dükkana bir asistan söyleyeceğimi tht karşılığı i yeni bir satın alacak Dediğim gibi. onlar ne U U gerekir göster edebilmek shuld. Belki de grafik kartı didnt bu bilgisayar için ne sürer mi? ... |
![]() |
|
| Bookmarks |