менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

RIP відеокарта

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 листопада 2007, 13:27
Донор групи

Default RIP відеокарта

Я тільки що отримав мою руку на другому боці картки graphichs перевантаження 256MB AGP
вона працює штрафу в останні кілька місяців ... Проблеми почалися, коли я модернізував свій prosessor до 2ГГц Evrything штрафу WOS поки я opend Windows Media Centre і з цим пішов чорний екран після при навантаженнях звукових сигналів (занадто багато для підрахунку)

IV ставлю стару відеокарту і в даний час evrythings штрафу. також його не як більшість людей, які Runing Vista тепер буде потрібно як мінімум 128 Мб відеокарта, щоб використовувати більшість програм, як фільми ЕСТ мейкера

My Q є як би цього від події .. якнайшвидше prosessor зробити графічну карту запускати Hoter і згорів .. IV try'd ANOVA карти в комп'ютері і до цих пір Dont роботу, з тим я не карт nackerd

worrieing тільки, що це трапиться знову, спеціально як новою картою grahics Я придбання Soon Is 95 фунтів

Моя система: P * L * A * Z * M *

Процесор (и):
2.3ГГц AMD
Материнська плата:
Asus
ОЗУ:
1 концерт DDR
Графічна карта (и):
256mb G-сила
Звукова карта:
Sound Blaster 5.1
Жорсткий диск (и):
1-80gb 1-120GB Western Digital,
Оптичний привід (и):
Pioneer, DVD-RW
Діло / PSU:
справа користувацької & 650W PSU
Охолодження:
DIY watercooling
Мережі / Інтернет:
Virgin 50mb
Монітор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операційна система (и):
Vista Ultimate
Old 11 листопада 2007, 16:22
Нові члени групи

Default RIP відеокарта

Хм звучить U можуть придбати неправильний тип графічної карти, і нехай proccessor мав ДВ працює з плином часу .... не то Ive зустріти перед хоча ... Я пропоную, якщо ваш з'явиться новий за $ 95,00, я б порадив Вам шукати якийсь рада з магазину помічника і подивитися, що вони можуть проконсультувати вас по ... бути впевнені також, що ви комп'ютер може обробляти 2-Ггц процесором, оскільки це також може бути викликало його ...

сподіваюся, що це допомагає
Jamie
Old 11 листопада 2007, 16:29
Донор групи

Default RIP відеокарта

Я не поглянувши в мою керівництво до материнської плати і він сказав це 2gig prosessor є межею, що Рада може приймати такі шуд бути ніяких проблем.
відеокарта WOS Workin штрафу з моїм старим prosessor про 1gigs Може просто карта, якби
Old 11 листопада 2007, 16:31
Нові члени групи

Default RIP відеокарта

цілком possibl. Але, як я сказав, що якщо Юр з'явиться новий для THT гроші я б звернутися до продавця в магазині. shuld вони зможуть показати U What U Need. Може бути, ваша графічна карта Didn't є те, що воно приймає для вашого ПК? ...
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.