![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Я тільки що отримав мою руку на другому боці картки graphichs перевантаження 256MB AGP вона працює штрафу в останні кілька місяців ... Проблеми почалися, коли я модернізував свій prosessor до 2ГГц Evrything штрафу WOS поки я opend Windows Media Centre і з цим пішов чорний екран після при навантаженнях звукових сигналів (занадто багато для підрахунку )IV ставлю стару відеокарту і в даний час evrythings штрафу. також його не як більшість людей, які Runing Vista тепер буде потрібно як мінімум 128 Мб відеокарта, щоб використовувати більшість програм, як фільми ЕСТ мейкера My Q є як би цього від події .. якнайшвидше prosessor зробити графічну карту запускати Hoter і згорів .. IV try'd ANOVA карти в комп'ютері і до цих пір Dont роботу, з тим я не карт nackerd worrieing тільки, що це трапиться знову, спеціально як новою картою grahics Я придбання Soon Is 95 фунтів Моя система: P * L * A * Z * M *
|
|
| |||
| |||
| Хм звучить U можуть придбати неправильний тип графічної карти, і нехай proccessor мав ДВ працює з плином часу .... не то Ive зустріти перед хоча ... Я пропоную, якщо ваш з'явиться новий за $ 95,00, я б порадив Вам шукати якийсь рада з магазину помічника і подивитися, що вони можуть проконсультувати вас по ... бути впевнені також, що ви комп'ютер може обробляти 2-Ггц процесором, оскільки це також може бути викликало його ... сподіваюся, що це допомагає Jamie |
|
| |||
| |||
| Я не поглянувши в мою керівництво до материнської плати і він сказав це 2gig prosessor є межею, що Рада може приймати такі шуд бути ніяких проблем. відеокарта WOS Workin штрафу з моїм старим prosessor про 1gigs Може просто карта, якби |
|
| |||
| |||
| цілком possibl. Але, як я сказав, що якщо Юр з'явиться новий для THT гроші я б звернутися до продавця в магазині. shuld вони зможуть показати U What U Need. Може бути, ваша графічна карта Didn't є те, що воно приймає для вашого ПК? ... |