![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Moje grafika Radeon fanoušek odešla hloupé hlučné jsem brouzdal asi o výměnu ventilátoru a zdá se, že kolo bude v kruzích, kde lze získat i jeden z ![]() Druhá možnost je, že stojí za to sehnat novější kartu, mám p4 3.2ghz, průhled na pojistné, 2gig ram, dont hraní her na PC, ale i udělat reálnou částku pro střih digitálního videa atd. ![]() Ta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkoušeli jste úklid v prach z chladiče a ventilátory? mohlo by to způsobit přehřátí, a proto je ventilátor, by musel běžet rychleji, tím více šumu.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Ati Radeon 9800 pro problémů, prosím pomozte | vjhalai | Graphics Cards & Monitory | 1 | 30. květen 2009 05:52 |
| Radeon 9800 Pro 256megabajt přehřívá - Nová grafická karta nebo Více Chlazení? | BGA | Graphics Cards & Monitory | 14 | 11. března 2009 00:31 |
| Grafická karta: ATI RADEON X1250? | carlito24 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 12. července 2008 05:28 |
| Prodej: 9800 Gx2 Grafická karta zdarma + lodní | Eltocliousus | CJ Used Marketplace | 15 | 29. květen 2008 01:50 |
| Radeon karta | theoldman | Graphics Cards & Monitory | 6 | 11 června 2007 23:24 |
| Thread Nástroje | |
| |