![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj Radeon graphics fan otisla nedotupavan Bučan, imam oko browsed za zamjenu ventilatora i čini se da će se u krug, gdje se mogu dobiti jedan iz ![]() Druga mogućnost, je li vrijedno uzimajući noviju karticu, imam P4 3.2ghz, na vidik nagrada, 2gig ovan, ne igraju igre na PC, ali mi je činiti fer iznos video editing itd ![]() Ta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li pokušao izvaditi Čišćenje prašine iz heatsink i ventilator? To bi moglo izazvati pregrijavanja, a time je navijač bi trebao trčanje brže, ovako više buke.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| ATI Radeon 9800 Pro problema ugoditi pomoć | vjhalai | Graphics Cards & Monitors | 1 | 30. svibanj 2009 05:52 |
| Radeon 9800 Pro 256MB je pregrijavanja - Novi Grafička kartica ili više hlađenja? | BGA | Graphics Cards & Monitors | 14 | 11. ožujak 2009 00:31 |
| Grafička kartica: ATI Radeon X1250? | carlito24 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 12. srpnja 2008 05:28 |
| Prodaja: 9800 Gx2 Video card + free shipping | Eltocliousus | CJ Used Marketplace | 15 | 29. svibanj 2008 01:50 |
| Radeon Card | theoldman | Graphics Cards & Monitors | 6 | 11. lipnja 2007 23:24 |
| Thread Tools | |
| |