![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Saját Radeon grafikus rajongó ment silly zajos, már böngészett körülbelül egy csere ventilátor és úgy tűnik, hogy megyek kerek körökben Hol egy ![]() második lehetőség, hogy érdemes kapok egy újabb kártyát, nekem van egy P4 3.2GHz, a Vista Premium, 2gig ram, ne játssz a számítógépen, de én egy tisztességes összeg videóvágó stb ![]() Ta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön próbálta takarítás a port a ventilátor és a hűtőborda? ez okozhatja a túlfűtést, és így a ventilátor lenne szükség, hogy gyorsabban fut, így nagyobb a zaj.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ati Radeon 9800 pro problémák kérem, segítsen | vjhalai | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 30. május 2009 05:52 |
| Radeon 9800 Pro 256 MB túlmelegedett - új grafikus kártya vagy több Hűtés? | BGA | Grafikus kártyák és monitorok | 14 | 11. március 2009 00:31 |
| Grafikus kártya: ATI RADEON X1250? | carlito24 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 12. július 2008 05:28 |
| Értékesítés: 9800 Gx2 Videokártya + ingyenes szállítás | Eltocliousus | CJ Használt Piactér | 15 | 29. május 2008 01:50 |
| Radeon kártya | theoldman | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 11. június 2007 23:24 |
| Téma eszközök | |
| |