![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moja grafika Radeon fanúšik odišla hlúpe hlučné jsem brouzdal asi o výmenu ventilátora a zdá sa, že kolo bude v kruhoch, kde možno získať aj jeden z ![]() Druhá možnosť je, že stojí za to zohnať novší kartu, mám p4 3.2GHz, priehľad na poistné, 2giga ram, dont hranie hier na PC, ale aj urobiť reálnu sumu pre strih digitálneho videa atď ![]() Ta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúšali ste upratovanie v prach z chladiča a ventilátory? mohlo by to spôsobiť prehriatie, a preto je ventilátor, by musel bežať rýchlejšie, tým viac šumu.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ati Radeon 9800 pre problémov, prosím pomôžte | vjhalai | Graphics Cards & Monitory | 1 | 30. máj 2009 05:52 |
| Radeon 9800 Pro 256megabajt přehřívá - Nová grafická karta alebo Viac Chladenie? | BGA | Graphics Cards & Monitory | 14 | 11. marca 2009 00:31 |
| Grafická karta: ATI RADEON X1250? | carlito24 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 12. júla 2008 05:28 |
| Predaj: 9800 Gx2 Grafická karta zadarmo + lodné | Eltocliousus | CJ Used Marketplace | 15 | 29. máj 2008 01:50 |
| Radeon karta | theoldman | Graphics Cards & Monitory | 6 | 11 júna 2007 23:24 |
| Thread Tools | |
| |