![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој Радеон грапхицс фан отисла недотупаван Бучан, имам око броусед за замену вентилатора и чини се да ће се у круг, где се могу добити један из ![]() Друга могућност, је ли вриједно узимајући новију картицу, имам П4 3.2гхз, на видик награда, 2гиг ован, не играју игре на ПЦ, али ми је чинити фер износ видео едитинг итд ![]() Та |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли покушао извадити Чишћење прашине из хеатсинк и вентилатор? То би могло изазвати прегрејавања, а тиме је навијач би требао трчање брже, овако више буке.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| АТИ Радеон 9800 Про проблема угодити помоћ | вјхалаи | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 30 мај 2009 05:52 |
| Радеон 9800 Про 256МБ је прегрејавања - Нови Графичка картица или више хлађења? | БГА | Грапхицс Цардс & Мониторс | 14 | 11 март 2009 00:31 |
| Графичка картица: АТИ Радеон Кс1250? | царлито24 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 12. јула 2008 05:28 |
| Продаја: 9800 Гкс2 Видео цард + фрее схиппинг | Елтоцлиоусус | ЦЈ Усед Маркетплаце | 15 | 29 мај 2008 01:50 |
| Радеон Цард | тхеолдман | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 11. јуна 2007 23:24 |
| Тхреад Тоолс | |
| |