![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій Radeon Graphics вентилятор пройшла гучна нерозумно, я про що переглядається для змінної вентилятором і здається, що ходимо по колу, де я можу отримати один із ![]() Другий варіант, чи варто отримувати нову карту, у мене P4 3,2 ГГц, на Vista Premium, 2gig RAM, Dont гри гри на ПК, але я досить багато для редагування відео і т.д. ![]() Ta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви пробували очищення від пилу радіатор і вентилятор? Це може призвести до перегріву, і, отже, вентилятор має бігти швидше, тим самим більше шуму.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| ATI Radeon 9800 Pro проблем будь ласка, допоможіть | vjhalai | Графічні карти & Монітори | 1 | 30 травня 2009 05:52 |
| Radeon 9800 Pro 256MB перегрівся - Нові відеокарти або додаткове охолодження? | BGA | Графічні карти & Монітори | 14 | 11 березня 2009 00:31 |
| Графічна карта: ATI Radeon X1250? | carlito24 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 12 липня 2008 05:28 |
| Продажі: 9800 GX2 відео карти + безкоштовна доставка | Eltocliousus | CJ Б Marketplace | 15 | 29 травня 2008 01:50 |
| Radeon карт | theoldman | Графічні карти & Монітори | 6 | 11 червня 2007 23:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |