![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Моята любима игра Civ IV е трясък периодично и мисля, че моята Radeon 9800 Pro 256MB е прегряване.
Така че на въпроса ми е да получите нова карта или да получите допълнителна фен за 9800? Неговата не е в моя бюджет, за да похарчите много пари. Аз имам $ 100 дар карта към microcenter (. COM). Право на разстояние бухалката бях гледате получаване на нова карта с shaders 3,0, така че мога да играя на новите треска, че си купих, но не могат да играят, защото 9800 поддържа само shaders 2.1, но след това прочетох, че паметта автобус ширината е много важно и новия бюджет карти, дори и тези, 512MB, обикновено имат само 64-битова шина ширина като има предвид, че моите 5 години стар 9800 притежава 256-битова шина ширина, така че аз съм притеснен, че новата бюджетна карта няма да дава същите ефективност като моя стар, прегряване карта. Значи имам около 100 $ за да прекарат, аз мога да отида малко повече, трябва да се купуват от microcenter, може да е AGP или PCI, и аз имаме 380W ANTEC източник на захранване. Ще ви купя нова, бюджет, карта или ще ти купя един вентилатор за охлаждане на стария 9800? Всички вход е ценена! |
|
|
|||
|
|||
|
Това ще бъде подобрение.
http://microcenter.com/single_produc...uct_id=0282426 |
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Има ли някакво сравнение между 2400 и 9800? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Автобусни ширината им не е от значение, тъй като скоростта на паметта на по-новите карти е така, много по-високи. Но това не си струва $ 100 пускане в нито извън PCI-E карта, честно.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Моят дънни платки ще поддържат AGP или PCI, и аз просто не могат да си позволят да надстроите ми цялата система в момента. В Radeon HD2400, че redk изброени има ефективна 800MHz памет скорост. Моят стар 9800 е 700MHz. |
|
|
|||
|
|||
|
Radeon 9800 Pro 256 MB GDDR2, DirectX 9, 380 MHz Core, 350 MHz (x2) Памет,
Radeon HD2400 512 MB DDR2, DirectX 10, 525 MHz Core, 400 MHz (x2) Памет Е да, не само е най-HD2400 обновени, нейната по-добра ли спецификациите също. Можеше винаги чип в малко $ и се HD3650 http://microcenter.com/single_produc...uct_id=0298243 Radeon HD3650 512 MB DDR2, DirectX 10,1, Core 725 MHz, 400 MHz (x2) Памет |
|
|
|||
|
|||
|
redk ми източник на захранване е ANTEC Истинска Power 380S (380W), и 3650, които ви споменавам, че изисква 400W. Смятате ли, че моята 380 ще го изпълним окей?
|
|
|
|||
|
|||
|
Той ще тичам глоба на вашето PSU, особено един ANTEC.
Аз съм ръководещо 400W карти на генерични 350W PSU, така че твоята да издържи глоба. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Цитат:
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Ами аз купих 3650 снощи и го инсталира. Право на кутията пише, че 300W PSU е необходимо, така всички Нет Инфо е грешно. За 3650 не е почти толкова добро, колкото моята възраст, прегряване 9800. Макар че 3650 е два пъти по-овен, тя също така е само половината от ширината на паметта автобус и половината от пикселите тръби. Civ 4 е бил развълнуван и когато аз се опитах да играя COD модерна война той разбил. Аз ще го връща утре.
Цитат:
|