![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Moje oblíbené hry Civ IV je shazovat pravidelně a myslím si, že můj Radeon 9800 Pro 256megabajt přehřívá. Takže moje otázka je mám novou kartu, nebo bych se měl dostat další ventilátor pro 9800? Jeho ne v mém rozpočtu utratit spoustu peněz. Mám $ 100 darem kartu microcenter (. Com). Právo nazačátek jsem hledal na získání nové karty se shadery 3.0, takže můžu hrát nové CoD že jsem koupil, ale nemůže hrát, protože podporuje pouze 9800 shadery 2.1, ale pak jsem si přečetl, že šířka paměťové sběrnice je velmi důležité a nový rozpočet karty, dokonce i ty, 512mb, obvykle mít pouze 64-bitová sběrnice Šířka že můj 5 let starý 9800 je 256-bitová sběrnice šířky, takže mám strach, že nový rozpočet karta nebude poskytovat stejné výkonnosti jako můj starý, přehřívání karty. Takže jsem se zhruba 100 dolarů utrácet, můžu jít trochu více, třeba kupovat od microcenter, by se mohlo uskutečnit buď PCI nebo AGP, a mám Antec 380W zdroj energie. Chcete koupit novou, rozpočet, karty nebo si koupit chladicí ventilátor pro staré 9800? Všechny vstupy je ocení! |
|
| |||
| |||
| To by bylo lepší. http://microcenter.com/single_produc...uct_id=0282426 |
|
| |||
| |||
| Citace:
Existuje nějaké srovnání mezi 2400 a 9800? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Autobus šířka nevadí, protože rychlost pamětí na novějších karet je tak mnohem vyšší. Ale je to nestojí za to 100 dolarů uvedení do žádné nejsou PCI-E karta, čestně.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citace:
Moje základní deska bude podporovat PCI nebo AGP, a já prostě nemůže dovolit, aby mé upgrade celého systému na chvíli. V Radeon HD2400, že uvedené redk má efektivní 800MHz paměti rychlostí. Můj starý 9800 je 700MHz. |
|
| |||
| |||
| Radeon 9800 Pro 256 MB GDDR2, DirectX 9, 380 MHz Core, 350 MHz (2x) Paměť Radeon HD2400 512 MB DDR2, DirectX 10, 525 MHz Core, 400 MHz (2x) Memory Tak jo, Nejenže je HD2400 aktualizován, jeho dostal lepší brejle taky. Dalo by se vždy čip v trochu $ a získat HD3650 http://microcenter.com/single_produc...uct_id=0298243 Radeon HD3650 512 MB DDR2, DirectX 10.1, 725 MHz Core, 400 MHz (2x) Memory |
|
| |||
| |||
| redk, můj zdroj energie je Antec Pravda Power 380S (380W), a 3650, které jste zmínil třeba 400W. Myslíte si, že moje 380 by bylo to v pořádku? |
|
| |||
| |||
| Je vám běží dobře na vaší PSU, zejména zprávu Antec. I'm běží 400W kartu na 350W generických PSU, takže váš by měly mít až v pořádku. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Citace:
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Tak jsem koupil 3650 a poslední noc je nainstalován. Právo na krabičce je napsáno, že 300W PSU je zapotřebí, aby všechny čisté info je špatně. V 3650 není zdaleka tak dobrý jako můj starý, přehřátí 9800. Zatímco 3650 má dvojnásobek paměti RAM, ale zároveň má pouze poloviční šířku paměťové sběrnice a půl pixelu potrubí. Civ 4 byl neklidný a když jsem se snažil hrát CoD moderním válčení se zhroutil. Uvidíme se zítra vrátí. Citace:
|