![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Meu preferat joc CIV IV se crashing periodic si cred ca mi Radeon 9800 Pro 256MB este supraîncălzire. Deci, întrebarea mea este să am o nouă carte de credit sau ar trebui să-mi lua un supliment de ventilator pentru 9800? Sale nu în bugetul meu de a cheltui o gramada de bani. Am o carte de 100 dolari darul de a microcenter (. Com). Dreptul de pe bat M-am uitat la obţinerea unui nou card cu shaders 3.0, astfel încât nu pot juca în noul COD că am cumpărat, dar nu poate juca, pentru că în 9800 acceptă numai shaders 2.1, dar apoi mi-am citit ca autobuzul lăţime de memorie este foarte important şi noul buget carduri, chiar si de cei 512MB, de obicei, doar au un autobuz pe 64 de biţi lăţime întrucât mea 5 ani, 9800 are un 256-bit latime autobuz, aşa că eu sunt ingrijorat ca o nouă carte de buget nu va emite acelaşi performanţă ca vechiul meu, carte de supraîncălzire. Asa ca am aproximativ 100 dolari pentru a petrece, am putea merge un pic peste, trebuie să cumpere de la microcenter, ar putea să fie PCI sau AGP, şi am o 380W Antec sursa de energie. Vrei sa cumperi un nou, bugetul, carte sau te-ai cumpăra un ventilator de racire pentru vechiul 9800? Toate de intrare este de apreciat! |
|
| |||
| |||
| Aceasta ar fi o îmbunătăţire. http://microcenter.com/single_produc...uct_id=0282426 |
|
| |||
| |||
| Citat:
Există vreo comparaţie între 2400 şi 9800? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Autobuz latime nu contează, pentru că memoria viteza pe mai noi carduri este atât de mult mai mare. Dar nu este punerea în valoare de 100 dolari în orice non PCI-E card, sincer.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citat:
Meu va placa de bază numai suport PCI sau AGP, iar eu pur şi simplu nu-şi poate permite să faceţi upgrade-mi întregul sistem în momentul de faţă. În Radeon HD2400, care redk enumerate are un efectiv de memorie 800MHz viteză. Meu vechi de 9800 este de 700MHz. |
|
| |||
| |||
| Radeon 9800 Pro 256 MB GDDR2, DirectX 9, 380 MHz Core, 350 MHz (x2) de memorie, Radeon HD2400 512 MB DDR2, DirectX 10, 525 MHz Core, 400 MHz (x2) Memory Deci da, nu numai că este actualizat HD2400, mai bine sa ai prea specs. Ai putea întotdeauna chip într-un pic de $ si sa HD3650 http://microcenter.com/single_produc...uct_id=0298243 Radeon HD3650 512 MB DDR2, DirectX 10.1, 725 MHz Core, 400 MHz (x2) Memory |
|
| |||
| |||
| redk, mi sursa de energie este un Antec True Power 380S (380W), şi 3650, care cere ca ai spus 400W. Crezi că-mi 380 ar fi in regula? |
|
| |||
| |||
| Acesta va rula bine pe PSU, mai ales un Antec. Mi 400W o carte pe un generic 350W PSU, asa ca a ta ar trebui să se ţine bine. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Citat:
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Ei bine l-am cumpărat în 3650 şi a instalat azi-noapte-o. Dreptul de pe cutie se spune că un 300W PSU este necesară astfel încât toate net info este greşită. În 3650 nu este aproape la fel de bun ca vechiul meu, supraîncălzire 9800. În timp ce în 3650 a două ori mai mare decât memoria RAM, ea are, de asemenea, doar jumătate din memorie autobuz şi jumătate din lăţimea pixel conducte. CIV crăpat şi 4 a fost atunci când am încercat să joace COD moderne război este prăbuşit. Voi reveni acesta mâine. Citat:
|