![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moje obľúbené hry Civ IV je shazovat pravidelne a myslím si, že môj Radeon 9800 Pre 256megabajt prehrieva. Takže moje otázka je mám novú kartu, alebo by som sa mal dostať ďalšie ventilátor pre 9800? Jeho nie v mojom rozpočte minúť veľa peňazí. Mám $ 100 darem kartu microcenter (. Com). Právo nazačátek som hľadal na získanie novej karty sa shadery 3.0, takže môžem hrať nové CoD že som kúpil, ale nemôže hrať, pretože podporuje iba 9800 shadery 2.1, ale potom som si prečítal, že šírka pamäťovej zbernice je veľmi dôležité a nový rozpočet karty, dokonca aj tie, 512mb, obvykle mať iba 64-bitová zbernica Šírka že môj 5 rokov starý 9800 je 256-bitová zbernica šírky, takže mám strach, že nový rozpočet karta nebude poskytovať rovnaké výkonnosti ako môj starý, prehrievaniu karty. Takže som sa zhruba 100 dolárov utrácať, môžem ísť trochu viac, treba kupovať od microcenter, by sa mohlo uskutočniť buď PCI alebo AGP, a mám Antec 380W zdroj energie. Chcete kúpiť novú, rozpočet, karty alebo si kúpiť chladiaci ventilátor pre staré 9800? Všetky vstupy je ocenia! |
|
| |||
| |||
| To by bolo lepšie. http://microcenter.com/single_produc...uct_id=0282426 |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Existuje nejaké porovnanie medzi 2400 a 9800? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Autobus šírka nevadí, pretože rýchlosť pamätí na novších kariet je tak oveľa vyššia. Ale je to nestojí za to 100 dolárov uvedenie do žiadnej nie PCI-E karta, čestne.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
Moja základná doska bude podporovať PCI alebo AGP, a já jednoducho nemôže dovoliť, aby moje upgrade celého systému na chvíľu. V Radeon HD2400, že uvedené redko má efektívne 800MHz pamäte rýchlosťou. Môj starý 9800 je 700MHz. |
|
| |||
| |||
| Radeon 9800 Pro 256 MB GDDR2, DirectX 9, 380 MHz Core, 350 MHz (2x) Pamäť Radeon HD2400 512 MB DDR2, DirectX 10, 525 MHz Core, 400 MHz (2x) Memory Tak jo, Nielenže je HD2400 aktualizovaný, jeho dostal lepšiu brejle taky. Dalo by sa vždy čip v trochu $ a získať HD3650 http://microcenter.com/single_produc...uct_id=0298243 Radeon HD3650 512 MB DDR2, DirectX 10.1, 725 MHz Core, 400 MHz (2x) Memory |
|
| |||
| |||
| redko, môj zdroj energie je Antec Pravda Power 380S (380W), a 3650, ktoré ste spomenul potrebné 400W. Myslíte si, že moje 380 by bolo to v poriadku? |
|
| |||
| |||
| Je vám beží dobre na vašej PSU, najmä správu Antec. I'm beží 400W kartu na 350W generických PSU, takže váš by mali mať až v poriadku. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Citácia:
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Tak jsem koupil 3650 a posledná noc je nainštalovaný. Právo na škatuli je napísané, že 300W PSU je potrebné, aby všetky čisté info je zle. V 3650 nie je zďaleka tak dobrý ako môj starý, prehriatia 9800. Zatiaľ čo 3650 má dvojnásobok pamäte RAM, ale zároveň má len polovičnú šírku pamäťovej zbernice a pol pixelu potrubia. Civ 4 bol nepokojný a keď som sa snažil hrať CoD moderným vojny sa zrútil. Uvidíme sa zajtra vráti. Citácia:
|