по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Radeon карта

Reply

Нишка Инструменти
Old 10 юни 2007, 15:34
Номер на групата

Question Radeon карта

Здравейте всички

Аз не съм сигурен каква карта мога да използвате, за да замени Radeon 7500 серии 64MB графична карта. На проверка ми дънната Имам тип 2 AGP слот, а не сте сигурни какво означава това. Може ли някой да препоръчате назад съвместима карта ATI поне 256MB, които ще се поберат в тази AGP слот. Или ще бъде по-добре да се по-голям PCI карта, "Моят М / Б не поддържа PCI Express.

Това е първият път, когато са били на компютър форум, но имам изглеждаше на Google и съм се бърка за AGP напрежения, с различни версии.

Ако мога да получите името на типа на картата искам, мога да гледам на Ebay

Благодарности
Old 10 юни 2007, 15:54
Номер на групата

Default Radeon карта

Цитат:
Първоначално Публикувано от theoldman View Post
Здравейте всички

Аз не съм сигурен каква карта мога да използвате, за да замени Radeon 7500 серии 64MB графична карта. На проверка ми дънната Имам тип 2 AGP слот, а не сте сигурни какво означава това. Може ли някой да препоръчате назад съвместима карта ATI поне 256MB, които ще се поберат в тази AGP слот. Или ще бъде по-добре да се по-голям PCI карта, "Моят М / Б не поддържа PCI Express.

Това е първият път, когато са били на компютър форум, но имам изглеждаше на Google и съм се бърка за AGP напрежения, с различни версии.

Ако мога да получите името на типа на картата искам, мога да гледам на Ebay

Благодарности
Един тип 2 AGP порт е x4 скорост, не бих се притеснявай напрежение, тъй като по-ранната скорости на AGP карти, се изисква повече напрежение чрез порт от последователните прогресия на технологията.

Всяко текущата AGP карта ще работи в пристанище. Ако бях аз, аз искам да тръгвам за 128MB 9600XT на около 110 лири. Нещо повече, както и 9700, ще ви струва повече от 250 лири. Това просто не си струва за тези пари.

В противен случай е най-X1550 е около 70 лири, но той няма да има Ух на една от картите горе.

В идеалния случай, най-добрият ти залог ще бъде X800. Но аз не знам навсякъде, който продава тези, нови, сега. Може би си струва да погледнете Freeads или Ebay. Бих Предполагам, че ще струва над 200 лири сега, ново. Но втората страна, тя трябва да бъде много евтин.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 11 юни 2007, 03:50
Номер на групата

Default Radeon карта

Здравейте Много благодаря за Вашия бърз отговор, мисля, че ще има поглед за оказионен един.

Благодаря ви отново за помощ: D
Old 11 юни 2007, 13:31
Номер на групата

Default Radeon карта

Цитат:
Здравейте Много благодаря за Вашия бърз отговор, мисля, че ще има поглед за оказионен един.

Благодаря ви отново за помощ: D
Няма проблем приятелю, по всяко време.

-Kanoakavirus
Old 11 юни 2007, 14:13
Номер на групата

Default Radeon карта

Здравейте Само да знаете, имам тази карта Чисто нова за £ 51 вкл. доставка Ebay, Продавач 100% POS обратна връзка.
Надявам се, че имам право едно: D
Нови ATI Radeon 9600 XT 256 MB AGP графична карта
Spec казва OK за AGP 4x 8x
Благодаря отново M8
Old 11 юни 2007, 15:29
Номер на групата

Default Radeon карта

Цитат:
Здравейте Само да знаете, имам тази карта Чисто нова за £ 51 вкл. доставка Ebay, Продавач 100% POS обратна връзка.

Надявам се, че имам право едно: D
Нови ATI Radeon 9600 XT 256 MB AGP графична карта
Spec казва OK за AGP 4x 8x
Благодаря отново M8

Добър купи.

В 9600XT е проклет глоба карти в неговата ден.

-Kanoakavirus
Old 11 юни 2007, 23:24
Администратор Група

Default Radeon карта

Звучи като сделка, добър усилие. : D

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc