![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички Аз не съм сигурен каква карта мога да използвате, за да замени Radeon 7500 серии 64MB графична карта. На проверка ми дънната Имам тип 2 AGP слот, а не сте сигурни какво означава това. Може ли някой да препоръчате назад съвместима карта ATI поне 256MB, които ще се поберат в тази AGP слот. Или ще бъде по-добре да се по-голям PCI карта, "Моят М / Б не поддържа PCI Express. Това е първият път, когато са били на компютър форум, но имам изглеждаше на Google и съм се бърка за AGP напрежения, с различни версии. Ако мога да получите името на типа на картата искам, мога да гледам на Ebay Благодарности |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Всяко текущата AGP карта ще работи в пристанище. Ако бях аз, аз искам да тръгвам за 128MB 9600XT на около 110 лири. Нещо повече, както и 9700, ще ви струва повече от 250 лири. Това просто не си струва за тези пари. В противен случай е най-X1550 е около 70 лири, но той няма да има Ух на една от картите горе. В идеалния случай, най-добрият ти залог ще бъде X800. Но аз не знам навсякъде, който продава тези, нови, сега. Може би си струва да погледнете Freeads или Ebay. Бих Предполагам, че ще струва над 200 лири сега, ново. Но втората страна, тя трябва да бъде много евтин.
|
| |||
| |||
| Здравейте Много благодаря за Вашия бърз отговор, мисля, че ще има поглед за оказионен един. Благодаря ви отново за помощ: D |
|
| |||
| |||
| Няма проблем приятелю, по всяко време.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Здравейте Само да знаете, имам тази карта Чисто нова за £ 51 вкл. доставка Ebay, Продавач 100% POS обратна връзка. Нови ATI Radeon 9600 XT 256 MB AGP графична картаНадявам се, че имам право едно: D Spec казва OK за AGP 4x 8x Благодаря отново M8 |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Добър купи. В 9600XT е проклет глоба карти в неговата ден.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като сделка, добър усилие. : D