menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Radeon karta

Reply

Thread Nástroje
Old 10. června 2007, 15:34
Dárce Skupina

Question Radeon karta

Ahoj všem

Nejsem si jistý, zda to, co karty mohu použít, aby nahradil Radeon 7500 série 64MB grafická karta. Na kontrolu mé desce jsem typ 2 AGP slot, nevíte, co to znamená. Může někdo doporučit zpětně kompatibilní karta ATI alespoň 256 MB, že by byl v tomto AGP slotu. Nebo bych se lépe dostat větší PCI karty "Můj M / B nepodporuje PCI Express.

Je to poprvé jsem byl na počítači fóra, ale já jsem hleděl na Google a jsem zmatená jak se o AGP napětí, s různými verzemi.

Pokud mohu dostat název typu karty chci, můžu podívat na eBay

Díky
Old 10. června 2007, 15:54
Dárce Skupina

Default Radeon karta

Citace:
Původně Poslal theoldman View Post
Ahoj všem

Nejsem si jistý, zda to, co karty mohu použít, aby nahradil Radeon 7500 série 64MB grafická karta. Na kontrolu mé desce jsem typ 2 AGP slot, nevíte, co to znamená. Může někdo doporučit zpětně kompatibilní karta ATI alespoň 256 MB, že by byl v tomto AGP slotu. Nebo bych se lépe dostat větší PCI karty "Můj M / B nepodporuje PCI Express.

Je to poprvé jsem byl na počítači fóra, ale já jsem hleděl na Google a jsem zmatená jak se o AGP napětí, s různými verzemi.

Pokud mohu dostat název typu karty chci, můžu podívat na eBay

Díky
Typ 2 AGP portu x4 rychlost, já bych si starosti s napětím, protože starší rychlosti AGP karty požadováno více napětí prostřednictvím portu než postupnými postupy použité technologie.

Jakékoliv současné AGP karty bude fungovat v přístavu. Kdyby to byl já, já bych měl jít za 128megabajt 9600XT kolem 110 liber. Něco vyšší, stejně jako 9700, se chystá na vás přes 250 liber. Je to prostě nestojí za ty prachy.

Jinak je zde X1550 se pohybují okolo 70 liber, ale nebudu mít umph některého z výše uvedených karet.

V ideálním případě bude nejlepší sázka bude X800. Ale nevím, nikde, že prodává tyto nové, nyní. By mohlo být užitečné podívat na Freeads nebo eBay. Domnívám se, že bych by stál přes 200 liber nyní nový. Ale druhé straně by mělo být mnohem levnější.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 11 června 2007, 03:50
Dárce Skupina

Default Radeon karta

Ahoj Díky moc za vaši rychlou odpověď, myslím, že budu muset podívat na druhé jeden.

Díky opět za pomoc: D
Old 11 června 2007, 13:31
Dárce Skupina

Default Radeon karta

Citace:
Ahoj Díky moc za vaši rychlou odpověď, myslím, že budu muset podívat na druhé jeden.

Díky opět za pomoc: D
Žádný problém chlápek, kdykoliv.

-Kanoakavirus
Old 11 června 2007, 14:13
Dárce Skupina

Default Radeon karta

Ahoj Jen ať víte, mám tuto kartu Zcela nový za 51 liber vč dodání Ebay, Prodejce 100% pos odezvu.
Doufám, že jsem pravým jedna: D
Nová ATI Radeon 9600 XT 256 MB AGP Grafické karty
Spec říká ok pro AGP 4x 8x
Díky opět M8
Old 11 června 2007, 15:29
Dárce Skupina

Default Radeon karta

Citace:
Ahoj Jen ať víte, mám tuto kartu Zcela nový za 51 liber vč dodání Ebay, Prodejce 100% pos odezvu.

Doufám, že jsem pravým jedna: D
Nová ATI Radeon 9600 XT 256 MB AGP Grafické karty
Spec říká ok pro AGP 4x 8x
Díky opět M8

Dobré koupit.

V 9600XT byla zatraceně pokutu karty ve své době.

-Kanoakavirus
Old 11 června 2007, 23:24
Administrátor Skupina

Default Radeon karta

Zní to jako výhodná koupě, dobrá práce. : D

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Palit Grafické karty Radeon 4850 Problem Pablo15 Procesory, základní desky & RAM 1 29. květen 2009 03:42
Radeon 9800 Pro 256megabajt přehřívá - Nová grafická karta nebo Více Chlazení? BGA Graphics Cards & Monitory 14 11. března 2009 00:31
Radeon 9800 ventilátor hluk nebo nové karty času! budredz Graphics Cards & Monitory 1 7. listopadu 2008 07:13
Grafická karta: ATI RADEON X1250? carlito24 Notebooky, Mobily a PDA 2 12. července 2008 05:28
HELP! Problémy s DirectX / Instalace Radeon karty Lunatyck Multimedia & Kodeky 1 1. ledna 2008 00:45
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.