![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem Nejsem si jistý, zda to, co karty mohu použít, aby nahradil Radeon 7500 série 64MB grafická karta. Na kontrolu mé desce jsem typ 2 AGP slot, nevíte, co to znamená. Může někdo doporučit zpětně kompatibilní karta ATI alespoň 256 MB, že by byl v tomto AGP slotu. Nebo bych se lépe dostat větší PCI karty "Můj M / B nepodporuje PCI Express. Je to poprvé jsem byl na počítači fóra, ale já jsem hleděl na Google a jsem zmatená jak se o AGP napětí, s různými verzemi. Pokud mohu dostat název typu karty chci, můžu podívat na eBay Díky |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Jakékoliv současné AGP karty bude fungovat v přístavu. Kdyby to byl já, já bych měl jít za 128megabajt 9600XT kolem 110 liber. Něco vyšší, stejně jako 9700, se chystá na vás přes 250 liber. Je to prostě nestojí za ty prachy. Jinak je zde X1550 se pohybují okolo 70 liber, ale nebudu mít umph některého z výše uvedených karet. V ideálním případě bude nejlepší sázka bude X800. Ale nevím, nikde, že prodává tyto nové, nyní. By mohlo být užitečné podívat na Freeads nebo eBay. Domnívám se, že bych by stál přes 200 liber nyní nový. Ale druhé straně by mělo být mnohem levnější.
|
| |||
| |||
| Ahoj Díky moc za vaši rychlou odpověď, myslím, že budu muset podívat na druhé jeden. Díky opět za pomoc: D |
|
| |||
| |||
| Žádný problém chlápek, kdykoliv.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ahoj Jen ať víte, mám tuto kartu Zcela nový za 51 liber vč dodání Ebay, Prodejce 100% pos odezvu. Nová ATI Radeon 9600 XT 256 MB AGP Grafické kartyDoufám, že jsem pravým jedna: D Spec říká ok pro AGP 4x 8x Díky opět M8 |
|
| |||
| |||
| Citace:
Dobré koupit. V 9600XT byla zatraceně pokutu karty ve své době.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to jako výhodná koupě, dobrá práce. : D
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Palit Grafické karty Radeon 4850 Problem | Pablo15 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 29. květen 2009 03:42 |
| Radeon 9800 Pro 256megabajt přehřívá - Nová grafická karta nebo Více Chlazení? | BGA | Graphics Cards & Monitory | 14 | 11. března 2009 00:31 |
| Radeon 9800 ventilátor hluk nebo nové karty času! | budredz | Graphics Cards & Monitory | 1 | 7. listopadu 2008 07:13 |
| Grafická karta: ATI RADEON X1250? | carlito24 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 12. července 2008 05:28 |
| HELP! Problémy s DirectX / Instalace Radeon karty | Lunatyck | Multimedia & Kodeky | 1 | 1. ledna 2008 00:45 |
| Thread Nástroje | |
| |