μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Radeon Card

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10η Ιουν 2007, 15:34
Ομάδα Δωρητών

Question Radeon Card

Hi all

Δεν είμαι σίγουρος τι κάρτα μπορώ να χρησιμοποιήσω για να αντικαταστήσει το 7500 σειρά Radeon 64MB κάρτα γραφικών. Από τον έλεγχο μου έχω μια μητρική πλακέτα τύπου 2 AGP slot, δεν βέβαιος τι σημαίνει αυτό. Μπορεί κανείς να συνιστά τα πίσω συμβατή κάρτα ATI τουλάχιστον 256MB που θα ταίριαζε σε αυτό το AGP υποδοχή. Ή μήπως θα είναι καλύτερα να έχουμε και μεγαλύτερο PCI κάρτα "My M / B δεν υποστηρίζει PCI Express.

Είναι η πρώτη φορά που σε έναν υπολογιστή φόρουμ, αλλά έχω εξεταστεί στο Google και να είμαι σε σύγχυση ως προς το AGP τάσης, με τις διαφορετικές εκδόσεις.

Αν μπορώ να λάβετε το όνομα του τύπου της κάρτας που θέλω, θα μπορούμε να κοιτάξουμε για Ebay

Ευχαριστώ
Old 10η Ιουν 2007, 15:54
Ομάδα Δωρητών

Default Radeon Card

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας theoldman View Post
Hi all

Δεν είμαι σίγουρος τι κάρτα μπορώ να χρησιμοποιήσω για να αντικαταστήσει το 7500 σειρά Radeon 64MB κάρτα γραφικών. Από τον έλεγχο μου έχω μια μητρική πλακέτα τύπου 2 AGP slot, δεν βέβαιος τι σημαίνει αυτό. Μπορεί κανείς να συνιστά τα πίσω συμβατή κάρτα ATI τουλάχιστον 256MB που θα ταίριαζε σε αυτό το AGP υποδοχή. Ή μήπως θα είναι καλύτερα να έχουμε και μεγαλύτερο PCI κάρτα "My M / B δεν υποστηρίζει PCI Express.

Είναι η πρώτη φορά που σε έναν υπολογιστή φόρουμ, αλλά έχω εξεταστεί στο Google και να είμαι σε σύγχυση ως προς το AGP τάσης, με τις διαφορετικές εκδόσεις.

Αν μπορώ να λάβετε το όνομα του τύπου της κάρτας που θέλω, θα μπορούμε να κοιτάξουμε για Ebay

Ευχαριστώ
Ένα τύπου 2 AGP θύρα είναι x4 ταχύτητα, δεν θα ανησυχείτε για τις τάσεις γιατί τις προηγούμενες ταχύτητες των AGP καρτών που απαιτούνται περισσότερες τάσης μέσω του λιμένα από διαδοχικές progressions της τεχνολογίας.

Κάθε σημερινή AGP κάρτα θα εργαστεί στο λιμάνι. Αν ήμουν εγώ, θα ήθελα να πρόκειται για τα 128MB 9600XT σε περίπου 110 λίρες. Τίποτα περισσότερο, όπως και το 9700, θα σας κοστίσει πάνω από 250 λίρες. Είναι απλά δεν αξίζει τον κόπο για το είδος των χρημάτων.

Διαφορετικά υπάρχει το X1550 σε περίπου 70 λίρες, αλλά δεν θα έχουν το umph ένα από τα παραπάνω κάρτες.

Στην ιδανική περίπτωση, το καλύτερο στοίχημα θα ήταν το X800. Αλλά δεν ξέρω πουθενά ότι πωλεί αυτά, νέα, τώρα. Είναι ενδιαφέρον να δούμε Freeads ή Ebay. Είχα μαντέψει ότι θα κοστίσει πάνω από 200 λίρες τώρα, νέα. Αλλά δεύτερο χέρι θα πρέπει να είναι πολύ φθηνότερη.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 11 Ιουν 2007, 03:50
Ομάδα Δωρητών

Default Radeon Card

Γεια σας ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση, πιστεύω ότι θα έχω μια ματιά για μεταχειρισμένα μία.

Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθειά σας: D
Old 11 Ιουν 2007, 13:31
Ομάδα Δωρητών

Default Radeon Card

Απόσπασμα:
Γεια σας ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση, πιστεύω ότι θα έχω μια ματιά για μεταχειρισμένα μία.

Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθειά σας: D
Δεν υπάρχει πρόβλημα φίλε, οποτεδήποτε.

-Kanoakavirus
Old 11 Ιουν 2007, 14:13
Ομάδα Δωρητών

Default Radeon Card

Γεια Ακριβώς για να σας ενημερώσουμε, έχεις αυτή την κάρτα για μια ολοκαίνουργια £ 51 inc παράδοση Ebay, Πωλητής 100% pos ανατροφοδότηση.
Ελπίδα έχω σωστό: D
Νέα ATI Radeon 9600 XT 256 MB AGP Κάρτα γραφικών
Spec λέει ok για AGP 4x 8x
Ευχαριστώ και πάλι M8
Old 11 Ιουν 2007, 15:29
Ομάδα Δωρητών

Default Radeon Card

Απόσπασμα:
Γεια Ακριβώς για να σας ενημερώσουμε, έχεις αυτή την κάρτα για μια ολοκαίνουργια £ 51 inc παράδοση Ebay, Πωλητής 100% pos ανατροφοδότηση.

Ελπίδα έχω σωστό: D
Νέα ATI Radeon 9600 XT 256 MB AGP Κάρτα γραφικών
Spec λέει ok για AGP 4x 8x
Ευχαριστώ και πάλι M8

Καλή αγορά.

Η 9600XT ήταν δεκάρα προστίμου κάρτα με την ημέρα.

-Kanoakavirus
Old 11 Ιουν 2007, 23:24
Διαχειριστής Ομάδα

Default Radeon Card

Ακούγεται σαν ένα παζάρι, καλή προσπάθεια. : D

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Palit Radeon 4850 Graphics Card Problem Pablo15 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 29 Μαΐου 2009 03:42
Radeon 9800 Pro 256MB είναι υπερθέρμανσης - Νέο Περισσότερα Κάρτα γραφικών ή ψύξης; BGA Κάρτες Γραφικών & Monitors 14 11 Μαρ 2009 00:31
Radeon 9800 θόρυβο του ανεμιστήρα ή νέα κάρτα χρόνο!! budredz Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 7 Νοε 2008 07:13
Κάρτα γραφικών: ATI Radeon X1250;; carlito24 Laptops, Κινητά & PDA 2 12 Ιουλ 2008 05:28
HELP! Προβλήματα με το DirectX / Εγκατάσταση καρτών Radeon Lunatyck Multimedia & Codecs 1 1η Ιαν. 2008 00:45
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.