![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all Δεν είμαι σίγουρος τι κάρτα μπορώ να χρησιμοποιήσω για να αντικαταστήσει το 7500 σειρά Radeon 64MB κάρτα γραφικών. Από τον έλεγχο μου έχω μια μητρική πλακέτα τύπου 2 AGP slot, δεν βέβαιος τι σημαίνει αυτό. Μπορεί κανείς να συνιστά τα πίσω συμβατή κάρτα ATI τουλάχιστον 256MB που θα ταίριαζε σε αυτό το AGP υποδοχή. Ή μήπως θα είναι καλύτερα να έχουμε και μεγαλύτερο PCI κάρτα "My M / B δεν υποστηρίζει PCI Express. Είναι η πρώτη φορά που σε έναν υπολογιστή φόρουμ, αλλά έχω εξεταστεί στο Google και να είμαι σε σύγχυση ως προς το AGP τάσης, με τις διαφορετικές εκδόσεις. Αν μπορώ να λάβετε το όνομα του τύπου της κάρτας που θέλω, θα μπορούμε να κοιτάξουμε για Ebay Ευχαριστώ |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Κάθε σημερινή AGP κάρτα θα εργαστεί στο λιμάνι. Αν ήμουν εγώ, θα ήθελα να πρόκειται για τα 128MB 9600XT σε περίπου 110 λίρες. Τίποτα περισσότερο, όπως και το 9700, θα σας κοστίσει πάνω από 250 λίρες. Είναι απλά δεν αξίζει τον κόπο για το είδος των χρημάτων. Διαφορετικά υπάρχει το X1550 σε περίπου 70 λίρες, αλλά δεν θα έχουν το umph ένα από τα παραπάνω κάρτες. Στην ιδανική περίπτωση, το καλύτερο στοίχημα θα ήταν το X800. Αλλά δεν ξέρω πουθενά ότι πωλεί αυτά, νέα, τώρα. Είναι ενδιαφέρον να δούμε Freeads ή Ebay. Είχα μαντέψει ότι θα κοστίσει πάνω από 200 λίρες τώρα, νέα. Αλλά δεύτερο χέρι θα πρέπει να είναι πολύ φθηνότερη.
|
| |||
| |||
| Γεια σας ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση, πιστεύω ότι θα έχω μια ματιά για μεταχειρισμένα μία. Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθειά σας: D |
|
| |||
| |||
| Δεν υπάρχει πρόβλημα φίλε, οποτεδήποτε.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Γεια Ακριβώς για να σας ενημερώσουμε, έχεις αυτή την κάρτα για μια ολοκαίνουργια £ 51 inc παράδοση Ebay, Πωλητής 100% pos ανατροφοδότηση. Νέα ATI Radeon 9600 XT 256 MB AGP Κάρτα γραφικώνΕλπίδα έχω σωστό: D Spec λέει ok για AGP 4x 8x Ευχαριστώ και πάλι M8 |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Καλή αγορά. Η 9600XT ήταν δεκάρα προστίμου κάρτα με την ημέρα.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακούγεται σαν ένα παζάρι, καλή προσπάθεια. : D
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Palit Radeon 4850 Graphics Card Problem | Pablo15 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 29 Μαΐου 2009 03:42 |
| Radeon 9800 Pro 256MB είναι υπερθέρμανσης - Νέο Περισσότερα Κάρτα γραφικών ή ψύξης; | BGA | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 14 | 11 Μαρ 2009 00:31 |
| Radeon 9800 θόρυβο του ανεμιστήρα ή νέα κάρτα χρόνο!! | budredz | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 7 Νοε 2008 07:13 |
| Κάρτα γραφικών: ATI Radeon X1250;; | carlito24 | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 12 Ιουλ 2008 05:28 |
| HELP! Προβλήματα με το DirectX / Εγκατάσταση καρτών Radeon | Lunatyck | Multimedia & Codecs | 1 | 1η Ιαν. 2008 00:45 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |