manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Radeon Card

Reply

Thread Tools
Old 10. lipnja 2007, 15:34
Donatorska Grupa

Question Radeon Card

Pozdrav svima

Ja sam ne siguran što sam karticu možete koristiti za zamijeniti 64MB Radeon 7500 series graphics card. Na provjeru moje matične ploče Imam tipa 2 AGP utor, ne znam što to znači. Može bilo tko preporučiti ATI kartica kompatibilna unatrag najmanje 256MB koji bi odgovarao ovom AGP utor. Ili bih se bolje dobivanje veće PCI kartica, "My M / B ne podržava PCI Express.

To je prvi put sam bio na računalu forum, ali sam pogledao na Google i sam uzimajući zbunjeni oko AGP naponu, sa različitim verzijama.

Ako ja mogu dobiti naziv vrsti kartice hoću, ja mogu izgledati na Ebay

Hvala
Old 10. lipnja 2007, 15:54
Donatorska Grupa

Default Radeon Card

Quote:
Originally Posted by theoldman View Post
Pozdrav svima

Ja sam ne siguran što sam karticu možete koristiti za zamijeniti 64MB Radeon 7500 series graphics card. Na provjeru moje matične ploče Imam tipa 2 AGP utor, ne znam što to znači. Može bilo tko preporučiti ATI kartica kompatibilna unatrag najmanje 256MB koji bi odgovarao ovom AGP utor. Ili bih se bolje dobivanje veće PCI kartica, "My M / B ne podržava PCI Express.

To je prvi put sam bio na računalu forum, ali sam pogledao na Google i sam uzimajući zbunjeni oko AGP naponu, sa različitim verzijama.

Ako ja mogu dobiti naziv vrsti kartice hoću, ja mogu izgledati na Ebay

Hvala
A tip 2 AGP port je x4 brzinom, nisam htio brinuti prenaponi zbog ranije brzinama od više AGP kartice potreban napon preko luke od sukcesivan progressions od tehnologije.

Svaki trenutni AGP kartice će raditi u luci. Ako je meni, ja bih se ide za 128mb 9600XT oko 110 funta. Ništa više, kao i 9700, je idući u trošak vam preko 250 funta. To je jednostavno ne isplati za tu vrstu novac.

Inače je X1550 na oko 70 funta, ali je neće imati umph bilo od kartica iznad.

U idealnom slučaju, vaš najbolji kladiti se će biti X800. Ali ja ne znam da igdje prodaje ovih, nova, sada. Bi moglo biti vrijedno pogledati Freeads ili Ebay. Htio bih valjda cijenom preko 200 funta sada, novi. Iz druge ruke, ali to bi trebalo biti puno jeftinije.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 11. lipnja 2007, 03:50
Donatorska Grupa

Default Radeon Card

Hi Puno hvala za vaš brzi odgovor, ja mislim da će se tražiti polovno jedan.

Hvala opet za vaša pomoć: D
Old 11. lipnja 2007, 13:31
Donatorska Grupa

Default Radeon Card

Quote:
Hi Puno hvala za vaš brzi odgovor, ja mislim da će se tražiti polovno jedan.

Hvala opet za vaša pomoć: D
Nema problema fella, bilo kad.

-Kanoakavirus
Old 11. lipnja 2007, 14:13
Donatorska Grupa

Default Radeon Card

Hi Samo da znaš, ovo je dobio novu karticu marke za 51 £ inc dostava eBay, Prodavač 100% POS povratne informacije.
Nadam se imam pravo neki: D
Novi ATI Radeon 9600 XT 256 MB AGP Grafička kartica
Izvanred kaze ok za AGP 4x 8x
Hvala opet M8
Old 11. lipnja 2007, 15:29
Donatorska Grupa

Default Radeon Card

Quote:
Hi Samo da znaš, ovo je dobio novu karticu marke za 51 £ inc dostava eBay, Prodavač 100% POS povratne informacije.

Nadam se imam pravo neki: D
Novi ATI Radeon 9600 XT 256 MB AGP Grafička kartica
Izvanred kaze ok za AGP 4x 8x
Hvala opet M8

Dobar posao.

9600XT je bio prokleti fino karticu u svom danu.

-Kanoakavirus
Old 11. lipnja 2007, 23:24
Administrator Group

Default Radeon Card

Zvuči kao dobar posao, dobar napor. : D

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Palit Radeon 4850 Grafička kartica Problem Pablo15 CPU, Matične ploče i RAM 1 29. svibanj 2009 03:42
Radeon 9800 Pro 256MB je pregrijavanja - Novi Grafička kartica ili više hlađenja? BGA Graphics Cards & Monitors 14 11. ožujak 2009 00:31
Radeon 9800 buka ventilatora ili nove kartice vrijeme! budredz Graphics Cards & Monitors 1 7. studeni 2008 07:13
Grafička kartica: ATI Radeon X1250? carlito24 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 2 12. srpnja 2008 05:28
POMOZITE! Problemi sa DirectX / Instaliranje Radeon kartice Lunatyck Multimedija i kodeci 1 1. siječanj 2008 00:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.