![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima Ja sam ne siguran što sam karticu možete koristiti za zamijeniti 64MB Radeon 7500 series graphics card. Na provjeru moje matične ploče Imam tipa 2 AGP utor, ne znam što to znači. Može bilo tko preporučiti ATI kartica kompatibilna unatrag najmanje 256MB koji bi odgovarao ovom AGP utor. Ili bih se bolje dobivanje veće PCI kartica, "My M / B ne podržava PCI Express. To je prvi put sam bio na računalu forum, ali sam pogledao na Google i sam uzimajući zbunjeni oko AGP naponu, sa različitim verzijama. Ako ja mogu dobiti naziv vrsti kartice hoću, ja mogu izgledati na Ebay Hvala |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Svaki trenutni AGP kartice će raditi u luci. Ako je meni, ja bih se ide za 128mb 9600XT oko 110 funta. Ništa više, kao i 9700, je idući u trošak vam preko 250 funta. To je jednostavno ne isplati za tu vrstu novac. Inače je X1550 na oko 70 funta, ali je neće imati umph bilo od kartica iznad. U idealnom slučaju, vaš najbolji kladiti se će biti X800. Ali ja ne znam da igdje prodaje ovih, nova, sada. Bi moglo biti vrijedno pogledati Freeads ili Ebay. Htio bih valjda cijenom preko 200 funta sada, novi. Iz druge ruke, ali to bi trebalo biti puno jeftinije.
|
| |||
| |||
| Hi Puno hvala za vaš brzi odgovor, ja mislim da će se tražiti polovno jedan. Hvala opet za vaša pomoć: D |
|
| |||
| |||
| Nema problema fella, bilo kad.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Hi Samo da znaš, ovo je dobio novu karticu marke za 51 £ inc dostava eBay, Prodavač 100% POS povratne informacije. Novi ATI Radeon 9600 XT 256 MB AGP Grafička karticaNadam se imam pravo neki: D Izvanred kaze ok za AGP 4x 8x Hvala opet M8 |
|
| |||
| |||
| Quote:
Dobar posao. 9600XT je bio prokleti fino karticu u svom danu.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao dobar posao, dobar napor. : D
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Palit Radeon 4850 Grafička kartica Problem | Pablo15 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 29. svibanj 2009 03:42 |
| Radeon 9800 Pro 256MB je pregrijavanja - Novi Grafička kartica ili više hlađenja? | BGA | Graphics Cards & Monitors | 14 | 11. ožujak 2009 00:31 |
| Radeon 9800 buka ventilatora ili nove kartice vrijeme! | budredz | Graphics Cards & Monitors | 1 | 7. studeni 2008 07:13 |
| Grafička kartica: ATI Radeon X1250? | carlito24 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 12. srpnja 2008 05:28 |
| POMOZITE! Problemi sa DirectX / Instaliranje Radeon kartice | Lunatyck | Multimedija i kodeci | 1 | 1. siječanj 2008 00:45 |
| Thread Tools | |
| |