kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Radeon kártya

Reply

Téma eszközök
Old Június 10 2007, 15:34
Donor Group

Question Radeon kártya

Hi all

Nem vagyok biztos benne, mit tudok kártya használata helyett egy Radeon 7500 sorozatú grafikus kártya 64 MB. Az ellenőrzés az én alaplapon van AGP slot 2-es típusú, nem biztos, hogy ez mit jelent. Tud akárki ajánlani egy visszafelé kompatibilis ATI kártya legalább 256 MB, amely alkalmas az e AGP slot. Vagy én is jobban ki tudnak nagyobb PCI kártya, "Az én M / B nem támogatja a PCI Express.

Ez az első alkalom, már egy számítógépes fórum, de úgy nézett ki, hogy a Google és am getting zavaros AGP feszültség, a különböző változatok.

Ha nem kap a nevét, hogy milyen típusú kártyát akarok, azt látod az Ebay

Köszönöm
Old Június 10 2007, 15:54
Donor Group

Default Radeon kártya

Idézet:
Originally Posted by theoldman View Post
Hi all

Nem vagyok biztos benne, mit tudok kártya használata helyett egy Radeon 7500 sorozatú grafikus kártya 64 MB. Az ellenőrzés az én alaplapon van AGP slot 2-es típusú, nem biztos, hogy ez mit jelent. Tud akárki ajánlani egy visszafelé kompatibilis ATI kártya legalább 256 MB, amely alkalmas az e AGP slot. Vagy én is jobban ki tudnak nagyobb PCI kártya, "Az én M / B nem támogatja a PCI Express.

Ez az első alkalom, már egy számítógépes fórum, de úgy nézett ki, hogy a Google és am getting zavaros AGP feszültség, a különböző változatok.

Ha nem kap a nevét, hogy milyen típusú kártyát akarok, azt látod az Ebay

Köszönöm
A 2-es típusú AGP portot x4 sebességgel, nem aggódni, mert a korábbi feszültségek sebességre AGP kártyák szükséges több feszültség a port, mint az egymást progressions a technológiát.

Bármely jelenlegi AGP kártya fog működni a port. Ha ez nekem, én lennék megy a 128MB 9600XT körülbelül 110 font. Bármi jobb, mint a 9700, majd Önnek, mint 250 fontért. Ez egyszerűen nem éri meg, hogy a pénzt.

Ellenkező esetben fennáll a X1550, mintegy 70 fontért, de ez nem megy, hogy a umph vagy a kártyák fölött.

Ideális esetben a legjobb bet lenne X800. De nem tudom, hogy bárhol eladja ezeket, az új, most. Talán érdemes egy pillantást Freeads vagy Ebay. Én azt hiszem költsége több mint 200 fontért most új. De használtan kell sok olcsóbb.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Június 11 2007, 03:50
Donor Group

Default Radeon kártya

Szia Köszönöm a gyors válasz az, azt hiszem lesz egy pillantást a secondhand egy.

Köszönöm a segítséget: D
Old Június 11 2007, 13:31
Donor Group

Default Radeon kártya

Idézet:
Szia Köszönöm a gyors válasz az, azt hiszem lesz egy pillantást a secondhand egy.

Köszönöm a segítséget: D
Semmi gond barátom, bármikor.

-Kanoakavirus
Old Június 11 2007, 14:13
Donor Group

Default Radeon kártya

Hi Just to let you know, van ez a kártya a vadonatúj for £ 51 inc szállítási Ebay, eladó 100% pos visszajelzés.
Remélem van igaza: D
Új ATI Radeon 9600 XT 256 MB AGP grafikus kártya
Spec mondja meg az OK gombot a 4x AGP 8x
Thanks again M8
Old Június 11 2007, 15:29
Donor Group

Default Radeon kártya

Idézet:
Hi Just to let you know, van ez a kártya a vadonatúj for £ 51 inc szállítási Ebay, eladó 100% pos visszajelzés.

Remélem van igaza: D
Új ATI Radeon 9600 XT 256 MB AGP grafikus kártya
Spec mondja meg az OK gombot a 4x AGP 8x
Thanks again M8

Jó vásárolni.

A 9600XT egy rohadt finom kártya a nap.

-Kanoakavirus
Old Június 11 2007, 23:24
Administrator Group

Default Radeon kártya

Úgy hangzik, mint egy üzletet, a helyes erőfeszítés. : D

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.