![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hi all
Nem vagyok biztos benne, mit tudok kártya használata helyett egy Radeon 7500 sorozatú grafikus kártya 64 MB. Az ellenőrzés az én alaplapon van AGP slot 2-es típusú, nem biztos, hogy ez mit jelent. Tud akárki ajánlani egy visszafelé kompatibilis ATI kártya legalább 256 MB, amely alkalmas az e AGP slot. Vagy én is jobban ki tudnak nagyobb PCI kártya, "Az én M / B nem támogatja a PCI Express. Ez az első alkalom, már egy számítógépes fórum, de úgy nézett ki, hogy a Google és am getting zavaros AGP feszültség, a különböző változatok. Ha nem kap a nevét, hogy milyen típusú kártyát akarok, azt látod az Ebay Köszönöm |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Idézet:
Bármely jelenlegi AGP kártya fog működni a port. Ha ez nekem, én lennék megy a 128MB 9600XT körülbelül 110 font. Bármi jobb, mint a 9700, majd Önnek, mint 250 fontért. Ez egyszerűen nem éri meg, hogy a pénzt. Ellenkező esetben fennáll a X1550, mintegy 70 fontért, de ez nem megy, hogy a umph vagy a kártyák fölött. Ideális esetben a legjobb bet lenne X800. De nem tudom, hogy bárhol eladja ezeket, az új, most. Talán érdemes egy pillantást Freeads vagy Ebay. Én azt hiszem költsége több mint 200 fontért most új. De használtan kell sok olcsóbb.
|
|
|
|||
|
|||
|
Szia Köszönöm a gyors válasz az, azt hiszem lesz egy pillantást a secondhand egy.
Köszönöm a segítséget: D |
|
|
|||
|
|||
|
Semmi gond barátom, bármikor.
|
|||
|
|||
|
Hi Just to let you know, van ez a kártya a vadonatúj for £ 51 inc szállítási Ebay, eladó 100% pos visszajelzés. Új ATI Radeon 9600 XT 256 MB AGP grafikus kártyaRemélem van igaza: D Spec mondja meg az OK gombot a 4x AGP 8x Thanks again M8 |
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Jó vásárolni. A 9600XT egy rohadt finom kártya a nap.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Úgy hangzik, mint egy üzletet, a helyes erőfeszítés. : D