![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם אני לא בטוח מה אני יכול להשתמש בכרטיס כדי להחליף RADEON 7500 Series 64MB כרטיס המסך. לבדוק את לוח האם יש לי סוג 2 חריץ AGP, לא בטוח מה זה אומר. מישהו יכול להמליץ לי על תואם לאחור ATI כרטיס 256MB לפחות כי זה היה מתאים AGP משבצת. או היה להיות טוב יותר ממני אני מקבל כרטיס PCI גדול, "ז שלי / לא תומך ב-PCI Express. זוהי הפעם הראשונה שאני כבר במחשב הפורום, אבל יש לי נראה ב-Google ו AM מקבל מבולבלת לגבי AGP voltages, עם גרסאות שונות. אם אני יכול לקבל את השם של סוג של כרטיס אני רוצה, אני יכול להסתכל על Ebay תודה |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
כל כרטיס AGP הנוכחי יפעל בתוך הנמל. אם היה לי את זה, הייתי הולך להיות על 128MB 9600XT בסביבות 110 לירה. כל דבר יותר גבוה, כמו את 9700, הוא הולך לעלות לך מעל 250 לירה. זה פשוט לא שווה את זה בשביל זה סוג של כסף. אם לא ישנו את X1550 בסביבות 70 לירה, אבל זה לא הולך להיות umph של אחד משני הקלפים לעיל. באופן אידיאלי, הפתרון הטוב ביותר יהיה X800. אבל אני לא מכיר מקום שמוכר אלה, חדש, עכשיו. יכול להיות שווה לראות Freeads או Ebay. הייתי מניח שזה יעלה מעל 200 לירה עכשיו, חדש. יד שנייה אבל היא צריכה להיות מאוד זולה.
|
| |||
| |||
| היי, תודה רבה לך על תגובה מהירה, אני חושב שאני יהיה לחפש אחד משומש. שוב תודה על העזרה: D |
|
| |||
| |||
| אין בעיה, בחור, בכל עת.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| היי, רק כדי ליידע אותך, יש כרטיס חדש עבור £ 51 משלוח Ebay Inc, מוכר 100% ממוצע משוב. חדש ATI RADEON 9600 XT 256 MB של כרטיס מסך AGPיש לי תקווה אחד נכון: D Spec אומר אישור עבור agp 4x 8x שוב תודה M8 |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
טוב לקנות. ה 9600XT היה לעזאזל כרטיס בסדר היום שלה.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כמו עסקה, מאמץ טוב. : D
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Palit RADEON 4850 כרטיס מסך בעיה | Pablo15 | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 29 מאי 2009 03:42 |
| RADEON 9800 Pro 256MB הוא Overheating - כרטיס מסך חדש או יותר קירור? | BGA | כרטיסי מסך & Monitors | 14 | 11th מרץ 2009 00:31 |
| RADEON 9800 מעריץ רעש או כרטיס חדש הזמן!! | budredz | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 7 נובמבר 2008 07:13 |
| כרטיס מסך: ATI RADEON X1250?? | carlito24 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | 12th יולי 2008 05:28 |
| Help!! בעיות עם DirectX / התקנת כרטיס RADEON | Lunatyck | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | ב -1 ינואר 2008 00:45 |
| שרשרת כלים | |
| |