![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all Nesu tikras, kas kortelė galiu naudoti vietoj Radeon 7500 serija 64MB graphics card. Tikrinimo Mano plokštę turiu 2 tipo AGP lizdas, nežinote ką tai reiškia. Can anyone recommend atgaliniu būdu suderinami ATI kortele bent 256MB, kad būtų tinkami šioje AGP lizdą. Ar turėčiau būti geriau gauti daugiau PCI, "Mano M / B nepalaiko PCI Express. Tai yra pirmas kartas man buvo ant kompiuterio forume, bet aš pamačiau "Google" ir gaunu apjucis AGP įtampų, su skirtingose versijose. Jei aš galiu gauti iš kortelės noriu tipo pavadinimas, galiu ieškoti apie Ebay Ačiū |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Bet kokios dabartinės AGP kortelės dirbs uosto. Jei jis buvo, aš būčiau link 128MB 9600XT maždaug 110 quid. Nieko daugiau, kaip 9700, ketina jums kainuoti daugiau nei 250 quid. Tai tiesiog ne verta, kad dėl pinigų natūra. Priešingu atveju yra maždaug 70 quid X1550, bet jis nesiruošia turėti vienos iš kortelės aukščiau umph. Idealo Geriausia būtų X800. Bet aš nežinau, kur kuris parduoda šiuos, naujas, dabar. Verta ne FreeAds arba Ebay išvaizdą. Norėčiau spėti tai kainuotų per 200 quid dabar naujas. Bet antra vertus, ji turėtų būti daug pigesnis.
|
| |||
| |||
| Labas Ačiū už Jūsų greitą atsakymą daug, manau, turės už Secondhand vieną ieškoti. Thanks again for your help: D |
|
| |||
| |||
| Jokių problemų Fella, bet kuriuo metu.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Hi Just to let you know, gavau šią kortelę Brand new už £ 51 inc pristatymo Ebay, pardavėjo 100% amp atsiliepimų. Nauji ATI Radeon 9600 XT 256 MB AGP kortelęViltis aš dešinėje: D Spec sako ok for AGP 4x 8x Thanks again M8 |
|
| |||
| |||
| Citata:
Geras pirkti. 9600XT buvo pasmerkti baudos kortelę savo dieną.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai skambanti sandėris, geras pastangas. : D
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Palit Radeon 4.850 Graphics Card Problema | Pablo15 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | Gegužė 29, 2009 03:42 |
| Radeon 9800 Pro 256MB yra Perkaitimas - Naujas grafikos plokštę ar daugiau Šaldymo? | BGA | Graphics Cards & Monitoriai | 14 | Kovas 11, 2009 00:31 |
| Radeon 9800 ventiliatoriaus triukšmo ar nauja kortele kartą! | budredz | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 7 lapkritis 2008 07:13 |
| Graphic Card: ATI Radeon X1250? | carlito24 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 12 liepa 2008 05:28 |
| Help! Problemos su DirectX / Diegimas Radeon kortelė | Lunatyck | Multimedia & Codecs | 1 | 1 sausis 2008 00:45 |
| Temos įrankiai | |
| |