![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all Es neesmu pārliecināts, ko karti var izmantot, lai aizstātu Radeon 7.500 sērija 64 MB grafikas karte. Pārbaudot mana motherboard man ir tipa 2 AGP slot, nav pārliecināti, ko tas nozīmē. Vai kāds ieteikt atpakaļsaderīgām ATI karti vismaz 256mb, kas varētu iederēties šajā AGP slotā. Vai arī man labāk iegūt lielāku PCI karte "Mans M / B neatbalsta PCI express. Tas ir pirmo reizi esmu bijis uz datora forumu, bet es paskatījos uz Google un esmu kļūst juceklīgs AGP spriegumu, ar dažādu versiju ERTMS. Ja es varētu saņemt nosaukumu kartes veids es vēlos, es varu skatīties uz Ebay Pateicība |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Jebkuri pastāvoši un AGP karti strādās ostā. Ja tas man, es lūdzu ir virzība uz 128mb 9600XT aptuveni 110 mārciņa sterliņu. Neko vairāk, kā 9700, gatavojas Jums izmaksās vairāk nekā 250 mārciņa sterliņu. Tas vienkārši nav vērts to, ka šāda veida naudas. Pretējā gadījumā pastāv X1550 aptuveni 70 mārciņa sterliņu, bet tas nav nāksies umph kādu no iepriekš kartes. Ideāli, ja jūsu labākā likme būs X800. Bet es nezinu, kaut kas pārdod šīs jaunās, tagad. Varētu būt vērts aplūkot Freeads vai ebay. Es domāju, tas varētu izmaksāt vairāk nekā 200 mārciņa sterliņu tagad jauna. Bet otrās puses, tas būtu daudz lētāk.
|
| |||
| |||
| Hi Thanks daudz par jūsu ātru atbildi, es domāju, ka man būs jāmeklē lietotu vienu. Thanks again for your help: D |
|
| |||
| |||
| Nekādu problēmu fella, jebkurā laikā.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Hi Just to let jūs zināt, dabūju šo karti Brand jauns £ 51 inc piegāde Ebay, pārdevējs 100% pos atsauksmes. Jaunā ATI Radeon 9600 XT 256 MB AGP Graphics CardHope I got Right one: D Spec saka ok par 4x 8x AGP Thanks again M8 |
|
| |||
| |||
| Quote:
Good buy. 9600XT bija damn fine karti savā dienā.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izklausās pēc lēta, labs darbs. : D
|
| Bookmarks |