![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi all Nie jestem pewien co karty mogę używać w celu zastąpienia Radeon 7500 seria 64MB karta graficzna. Na sprawdzanie mojej płyty głównej mam typu 2 gniazda AGP, nie wiesz co to znaczy. Czy ktoś może polecić wstecznie kompatybilne karty ATI co najmniej 256 MB, które mieści się w tym slocie AGP. Albo bym się lepiej coraz większą PCI karty "Moje M / B nie obsługuje PCI Express. Po raz pierwszy byłem na komputerze forum, ale ja się w Google i jestem coraz mylić o AGP napięcia, z różnymi wersjami. Jeśli mogę uzyskać nazwa typu karty chcę, mogę patrzeć na Ebay Dzięki |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Wszelkie bieżące kart AGP będzie pracować w porcie. Jeśli to do mnie, byłbym się do 128mb 9600XT na około 110 funtów. Coś wyższego, podobnie jak 9700, będzie Cię kosztować ponad 250 funtów. To po prostu nie warto dla tego rodzaju środków. Przeciwnym wypadku istnieje X1550 na około 70 funtów, ale nie będzie mieć umph jednego z karty powyżej. Najlepiej, najlepiej byłoby X800. Ale nie wiem, gdziekolwiek, że sprzedaje te nowe, teraz. Może warto się Freeads lub Ebay. I'd guess to koszt ponad 200 funtów teraz nowe. Ale używanych powinna być o wiele tańsze.
|
| |||
| |||
| Hi Thanks a lot for your szybkie odpowiedzi, myślę, że będzie miał szukać używanej jeden. Jeszcze raz dziękujemy za pomoc: D |
|
| |||
| |||
| Nie ma problemu fella, o dowolnej porze.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Hi Just to let you know, dostał karty Brand new for £ 51 inc dostawy eBay sprzedającego 100% poz opinie. Nowy ATI Radeon 9600 XT 256 MB AGP Karta graficznaMam nadzieję, że Prawo jeden: D Spec mówi ok dla AGP 4x 8x Jeszcze raz dziękujemy M8 |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Dobrze kupić. W 9600XT była damn grzywny karty w swoim czasie.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sounds like a bargain, dobre wysiłku. : D