![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut tuturor Nu sunt sigur ce carte pot folosi pentru a înlocui un Radeon 7500 serie 64MB placă grafică. La verificarea mea am o placa de bază de tip 2 AGP slot, nu sunt sigur ce înseamnă asta. Poate cineva sa recomande o înapoi compatibil ATI carte de cel puţin 256MB că ar încăpea în acest AGP slot. Sau mi-ar face mai bine să fac un mare PCI carte, "My M / B nu suporta PCI Express. Este prima dată, am fost pe un computer pe forum, dar am căutat pe Google şi am confundat Noţiuni de bază despre AGP tensiuni, cu diferite versiuni. Dacă aş putea primi numele de tipul de card vreau, nu pot uita pe Ebay Mulţumesc |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Orice carte de curent AGP va lucra în port. În cazul în care acesta a fost de mine, mi-ar fi gata pentru 128MB 9600XT la aproximativ 110 de lire. Aveţi ceva mai mare, la fel ca în 9700, este sa te coste peste 250 de lire. Este pur şi simplu nu merita pentru ca un fel de bani. Altfel, există X1550 la aproximativ 70 de lire, dar nu au de gând să fie de umph de carduri de mai sus. În mod ideal, cel mai bun pariu ar fi X800. , Dar nu ştiu care vinde oriunde acestea, noi, acum. Ar putea fi în valoare de o privire la Freeads sau Ebay. Aş Cred ca ar costa peste 200 de lire acum, noi. Dar, la mâna a doua ar trebui să fie mult mai ieftin.
|
| |||
| |||
| Max Mulţumesc mult pentru răspuns rapid, cred că va avea o privire pentru un vechi unul. Vă mulţumim din nou pentru ajutor: D |
|
| |||
| |||
| Nici o problemă amice, oricând.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Max Doar să vă anunţ că, am primit acest card de brand nou de £ 51 inc livrare Ebay, Vânzător 100% pos feedback. New ATI Radeon 9600 XT 256 MB AGP Graphics CardSper ca am primit o dreapta: D Spec spune "OK" pentru AGP 4x 8x Vă mulţumim din nou M8 |
|
| |||
| |||
| Citat:
Bun cumpara. De 9600XT al naibii de bine a fost o carte de la zi.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pare a fi o afacere, bine efort. : D