![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým Nie som si istý, či to, čo karty môžem použiť, aby nahradil Radeon 7500 séria 64MB grafická karta. Na kontrolu mojej doske som typ 2 AGP slot, neviete, čo to znamená. Môže niekto odporučiť spätne kompatibilná karta ATI aspoň 256 MB, že by bol v tomto AGP slotu. Alebo by som sa lepšie dostať väčšiu PCI karty "Môj M / B nepodporuje PCI Express. Je to po prvýkrát som bol na počítači fóra, ale já jsem hľadeli na Google a som zmätená ako sa o AGP napätia, s rôznymi verziami. Ak môžem dostať názov typu karty chcem, môžem pozrieť na eBay Vďaka |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Akékoľvek súčasné AGP karty bude fungovať v prístave. Keby to bol já, já bych mal ísť za 128megabajt 9600XT okolo 110 libier. Niečo vyššia, rovnako ako 9700, sa chystá na vás cez 250 libier. Je to prostě nestojí za tie prachy. Inak je tu X1550 sa pohybujú okolo 70 libier, ale nebudem mať umph niektorého z vyššie uvedených kariet. V ideálnom prípade bude najlepšie stávka bude X800. Ale nevím, nikde, že predáva tieto nové, teraz. By mohlo byť užitočné pozrieť na Freeads alebo eBay. Domnievam sa, že bych by stál cez 200 libier teraz nový. Ale druhej strane by malo byť oveľa lacnejšie.
|
| |||
| |||
| Ahoj Vďaka moc za vašu rýchlu odpoveď, myslím, že budem musieť pozrieť na druhej jeden. Vďaka opäť za pomoc: D |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém chlapík, kedykoľvek.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ahoj Jen ať víte, mám túto kartu Úplne nový za 51 libier vr dodania Ebay, Predajca 100% pos odozvu. Nová ATI Radeon 9600 XT 256 MB AGP Grafické kartyDúfam, že som pravým jedna: D Spec hovorí ok pre AGP 4x 8x Vďaka opäť M8 |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Dobré kúpiť. V 9600XT bola zatraceně pokutu karty vo svojej dobe.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to ako výhodná kúpa, dobrá práca. : D
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Palit Grafické karty Radeon 4850 Problem | Pablo15 | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 29. máj 2009 03:42 |
| Radeon 9800 Pro 256megabajt přehřívá - Nová grafická karta alebo Viac Chladenie? | BGA | Graphics Cards & Monitory | 14 | 11. marca 2009 00:31 |
| Radeon 9800 ventilátor hluk alebo nové karty času! | budredz | Graphics Cards & Monitory | 1 | 7. novembra 2008 07:13 |
| Grafická karta: ATI RADEON X1250? | carlito24 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 12. júla 2008 05:28 |
| HELP! Problémy s DirectX / Inštalácia Radeon karty | Lunatyck | Multimedia & Kodeky | 1 | 1. januára 2008 00:45 |
| Thread Tools | |
| |