![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Поздрав свима
Ја сам не сигуран шта сам картицу можете користити за заменити 64МБ Радеон 7500 сериес грапхицс цард. На проверу моје матичне плоче Имам типа 2 АГП слот, не знам шта то значи. Може било ко препоручити АТИ картица компатибилна уназад најмање 256МБ који би одговарао овом АГП слот. Или бих се боље добијање веће ПЦИ картица, "Мы М / Б не подржава ПЦИ Експресс. То је први пут сам био на рачунару форум, али сам погледао на Гоогле и сам узимајући збуњени око АГП напону, са различитим верзијама. Ако ја могу добити назив врсти картице хоћу, ја могу изгледати на ебаы Хвала |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Куоте:
Сваки тренутни АГП картице ће радити у луци. Ако је мени, ја бих се иде за 128МБ 9600КСТ око 110 фунта. Ништа више, као и 9700, је лијегање коштати вам преко 250 фунта. То је једноставно не исплати за ту врсту новац. Иначе је Кс1550 на око 70 фунта, али је неће имати умпх било од картица изнад. У идеалном случају, ваш најбољи кладити се ће бити Кс800. Али ја не знам да игдје продаје ових, нова, сада. Би могло бити вриједно погледати Фрееадс или ебаы. Хтео бих ваљда ценом преко 200 фунта сада, нови. Из друге руке, али то би требало бити пуно јефтиније.
|
|
|
|||
|
|||
|
Бок Пуно хвала за Ваш брзи одговор, ја мислим да ће се тражити половни један.
Хвала опет за ваша помоћ: Д |
|
|
|||
|
|||
|
Нема проблема фелл, било кад.
|
|||
|
|||
|
Хи Само да знаш, ово је добио нову картицу марке за £ 51 инц достава еБаы, Продавац 100% ПОС повратне информације. Нови АТИ Радеон 9600 КСТ 256 МБ АГП Графичка картицаНадам се имам право неки: Д Изванред казе ок за АГП 4кс 8кс Хвала опет М8 |
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
Добар посао. 9600КСТ је био проклети фино картицу у свом дану.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Звучи као добар посао, добар напор. : Д