![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім Я не впевнений, яку карту я можу використовувати для заміни Radeon 7500 Series 64MB відеопам'яті. На перевірку моєї материнської плати у мене тип 2 слота AGP, не впевнений, що це означає. Чи можна рекомендувати зворотну сумісність карт ATI не менше 256 Мб, яка впишеться в цьому слоті AGP. Або я б краще отримати більший PCI Card, "Моя M / B не підтримує інтерфейс PCI Express. Це перший раз, коли я був на комп'ютері форумі, але я подивився на Google, і я плутатися про напругах AGP, з різними версіями. Якщо я можу отримати ім'я типу картки я хочу, я можу дивитися на Ebay Спасибо |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Будь-які поточні карт AGP буде працювати в порту. Якщо б це було, я б збирається на 128 Мб 9600XT близько 110 фунтів. Все, що вище, як і 9700, буде коштувати більше 250 фунтів. Це просто не варто за такі гроші. В іншому випадку існує X1550 близько 70 фунтів, але це не буде мати Гм-небудь з карт вище. В ідеалі, ваш кращий вибір буде X800. Але я не знаю, скрізь, де продаються ці, нові, зараз. Може бути варто подивитися на FreeAds або Ebay. Я думаю, це буде коштувати більше 200 фунтів зараз нове. Але другого боку, вона повинна бути набагато дешевше.
|
| |||
| |||
| Привіт Велике спасибі за Ваш швидку відповідь, я думаю, мені доведеться шукати старі один. Ще раз дякуємо за Вашу допомогу: D |
|
| |||
| |||
| Це не проблема хлопця, в будь-який час.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Привіт просто щоб ви знаєте, ця карта отримала нові марки за £ 51 Доставка Ebay Inc, Продавець 100% POS зворотного зв'язку. Новий ATI Radeon 9600 XT 256 MB AGP Graphics CardНадії я права: D Spec каже ОК на 4x AGP 8x Ще раз спасибі M8 |
|
| |||
| |||
| Цитата:
До побачення. 9600XT була чертовски штрафу плату на день.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, угода, гарне зусилля. : D