![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam Power Color 3650 w / fan i MSI 4350 NO navijač u različitim računala. Oba računala jave XP Pro i 7RC instaliran na zasebnom HDD-a. The ATI driveri su instalirani na oba OS-a u oba PC-a i oba pokazuju iste kao posted ispod. Svaki verziju ATI Catalyst Imam koristi, uključujući i one koje ste dobili uz karticu, 4350 Fanless pokazuje "Fan Speed Control" i fan speed (koja očito pokazuje 0 RPM) na 3650 w / fan ne pokazuje "Fan Speed" ili je "Fan Control" opciju. |
|
| |||
| |||
| Ako tvoj 'molba zašto, što sam pretpostaviti ste .. (Vaš post stvarno nije u pitanju, više od svega otvoren izjava ..) Tada je to najvjerojatnije jer kartica nije sposobna izvješćivanje OS, kao što su bili. U 4350 je novija, i stoga uključuje sposobnost izvor te informacije, to se dogodi samo jednom da ste kupili bez ventilatora. Ako želite biti sigurni da to nije softverski problem, pokušati nešto treće strane, kao RivaTuner, možete pogledati ovdje.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Uporaba TV kao monitor sa ATI Radeon Xpress 1100 | Sc00by22 | Graphics Cards & Monitors | 2 | 11 listopad 2009 12:11 |
| Radeon HD 4890 Problem s monitorom | szeloke | Graphics Cards & Monitors | 1 | 31. svibanj 2009 11:46 |
| Gdje mogu naći program koji poboljšava brzinu moj tipkati | yonilobo | Linux OS i alternativna | 3 | 22. studeni 2008 02:44 |
| Opis slike ne prikazuju | macarmela16 | Windows Operating Systems | 15 | 3. ožujak 2008 02:11 |
| Running brzine stari softver | davydoug | Općenito Software Chat | 7 | 4. siječanj 2008 03:16 |
| Thread Tools | |
| |