![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Man ir Power Color 3.650 w / ventilatoru un MSI 4.350 NO ventilators dažādās PC's. Gan datora jave XP Pro un 7RC uzstādīta atsevišķa HDD's. ATI draiveri ir uzinstalēts gan OS ir gan datora un abas rāda pats, kas izvietoti zemāk. Katru versiju ATI Catalyst man izmantot, tostarp tos, kas ieradās ar kartēm, 4.350 Fanless rāda "Fan Speed Control" un ventilatora apgriezienu skaitu (kas nepārprotami rāda 0 RPM) 3.650 W / ventilators neparāda "Fan Speed" vai "Fan Control" variantu. |
|
| |||
| |||
| Ja jūs esat jautā, kāpēc, kuru es pieņemu, ka jūs esat .. (Jūsu sūtījums nav īsti jautājums, vairāk tikai atklātu paziņojumu ..) Tad tas visticamāk tāpēc, ka karti nevar ziņojumi OS, jo tā bija. 4.350 ir jaunāka, un tādējādi ietver iespēju iegādāties šo informāciju, tā vienkārši gadās, ka esat nopircis bez ventilatora. Ja jūs vēlaties būt droši, tas nav programmatūras problēmu, mēģināt kaut ko trešās personas, piemēram, RivaTuner, pieejams šeit.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |