![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám Power Farba 3650 w / ventilátor a MSI 4350 NO ventilátora na rôznych PC. Obe PC jave XP Pro a 7RC nainštalovaný na samostatné HDD to. ATI ovládače boli nainštalované na oboch OS to v oboch PC a obe majú rovnaké ako posta ďalej. Každé verziu ATI Catalyst mám použiť, vrátane tých, ktoré sa stalo s kartami, sa ukazuje, 4350 bez ventilátorov "Fan Speed Control" a otáčok (čo zjavne ukazuje 0 RPM) na 3650 w / ventilátor neukazuje "Fan Speed" alebo o "Fan Control" varianta. |
|
| |||
| |||
| Ak ste dotazem prečo, čo predpokladám ste .. (Váš príspevok nie je otázka, len viac otvorené vyhlásenie ..) Pak je to s najväčšou pravdepodobnosťou preto, že karta nie je schopná podriadeného OS, ako to bolo. V 4350 je novšia, a teda zahŕňa možnosť, že zdrojom informácií, je jednoducho stane, že ste kúpili bez ventilátora. Ak chcete byť istí, že to nie je softvérový problém, skúste niečo tretieho-party, ako RivaTuner, k dispozícii tu.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Použitie TV ako monitor s ATI Radeon Xpress 1100 | Sc00by22 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 11.októbra 2009 12:11 |
| Radeon HD 4890 Problém s monitora | szeloke | Graphics Cards & Monitory | 1 | 31. mája 2009 11:46 |
| Kde môžem nájsť softvér, ktorý zlepšuje mojej pisárske rýchlosť | yonilobo | Linux & Alternatívne OS | 3 | 22. november 2008 02:44 |
| Popis súboru nevykázané | macarmela16 | Operačné systémy Windows | 15 | 3. marca 2008 02:11 |
| Rýchlosť jazdy starých softvér | davydoug | Všeobecné Software Chat | 7 | 4. januára 2008 03:16 |
| Thread Tools | |
| |