![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене Power Color 3650 Вт / вентилятором і MSI 4350 без вентилятора в різних комп'ютерів. Обидва ПК Jave XP Pro і 7RC встановлена на окремий жорсткий диск's. ATI драйвери були встановлені на обох ОС в обох ПК і як показати такий же, як Опублікований нижче. Кожна версія ATI Catalyst я використовував, у тому числі ті, які прийшли з картами, 4350 Fanless шоу "Fan Speed Control" та швидкість обертання вентилятора (який явно показує, 0 об / хв) 3650 Вт / вентилятор не шоу "Fan Speed", або Опція "Fan Control". |
|
| |||
| |||
| Якщо ви питаєте, чому я вважаю, що ви .. (Ваша посада в дійсності не є питанням, найбільше відкритою заявою ..) Тоді це, швидше за все, тому, що картка не здатна звітності для ОС, як це було. 4350 новіше і, отже, включає можливість, що джерело інформації, він просто трапляється, що ви купили одну без вентилятора. Якщо ви хочете бути впевнені, що це не програма, спробуйте щось третьою стороною, як RivaTuner, доступний тут.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Використання телевізор як монітор з ATI Radeon Xpress 1100 | Sc00by22 | Графічні карти & Монітори | 2 | 11 жовтня 2009 12:11 |
| Radeon HD 4890 проблема з монітором | szeloke | Графічні карти & Монітори | 1 | 31 травня 2009 11:46 |
| Де я можу знайти програмне забезпечення, яке підвищує швидкість набору тексту мого | yonilobo | Linux & альтернативних ОС | 3 | 22 листопада 2008 02:44 |
| Опис файлу не показали | macarmela16 | Операційні системи Windows | 15 | 3 березня 2008 02:11 |
| Швидкість руху старе програмне забезпечення | davydoug | General Software чат | 7 | 4 січня 2008 03:16 |
| Різьба Інструменти | |
| |