Добре, така че днес си купих нов Radeon HD4890 Видео карти, направени от Connect3D.
Инсталирането на видео карти отиде доста добре и компютърът стартира нормално. Тя отиде в VGA като моя Windows Vista е начална. Сложих на DVD диска, на драйвери и инсталирани на целия пакет за картата, и все пак на актуализиране на драйвери късно. Сложих на резолюция 1680x1050 да се провери е всичко беше наред и аз rebooted компютъра. Както беше зареждане всичко беше наред, тъй като ще влезе в Windows товарене бар. Когато премина и след това се очаква да видите Windows Vista Вход подпише, но тук е мястото, където нещата се зле. Мониторът каза тя е загубил връзка и както и да чуе изглед вход звука идващ от моите говорители екрана обърна черно. Мога да чуя компютъра все още работи добре и елегантен, но там просто не дисплея. Реших, че трябва да бъдат водачи, така и booted за безопасен режим, който работи добре и деинсталиране на драйвери от Устройство Manager.I тогава rebooted нормално и всичко е същото като за първи път се обърна компютъра с новите HD 4890. Този път са изтеглили най-новите драйвери от официалния сайт
http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 и ги инсталират без проблем. I rebooted компютъра и също нещо се случва. Товарният бар, но нищо не се появява, след като няма връзка с monitor.So аз деинсталиран ги и ги инсталира едно последно време, за да бъда сигурен, но този път съм пристрастен създаде HDMI кабел с моя телевизор, който е 32''и Windows Vista booted абсолютно чисто на телевизора, но не на монитора. Драйверите са инсталирани правилно, единственото, което е на монитора губи връзка с видео card.Why е това?
Моят спецификациите са:
Имам Asus P5KC дънни платки с Intel DualCore E8200@2.66GHz.I имате 2 GB RAM и на компютъра ми е Windows Vista Service Pack Един 32-битов.
Моят монитор е Asus 22''MW221.
Моята телевизия е JVC 32''.
Всяко Помощ ще бъде много оценявам това е доста трудно за мен да работя по 32 "" ТВ.
Промени: Моите стари видео карта е GeForce 8800 GT от XFX.