menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Radeon HD 4890 Problém s monitoru

Reply

Thread Nástroje
Old 31. května 2009, 11:12
Nový člen skupiny

Default Radeon HD 4890 Problém s monitoru

Ok, tak dnes jsem koupil nový Radeon HD4890 Video karty, které Connect3D.
Instalace video karty šel docela dobře, a počítač začal normálně. Dále do VGA jako můj systém Windows Vista byl začíná. Já jsem si DVD disk s ovladači a instalován celý balík za kartu a když aktualizace ovladačů později. Mám rozlišení na 1680x1050 zkontrolovat f vše bylo v pořádku a jsem restartoval počítač. Jak již bylo zavádením bylo všech probíhajících pokutu za to šel do oken nakládky bar. Kdy, že složil i potom očekávat vidět Windows Vista Přihlásit podepsat, ale tady je, kde to šlo špatně. Monitoru řekl ztratila spojení a jak jsem mohl slyšet průhled přihlášení zvuk přicházející z mých reproduktorů obrazovky obrátil černá. Mohl jsem slyšet počítač je stále v pořádku a světák, ale tam byl jen ne displej. Myslel jsem, že musí být řidiči tak i nastartoval do nouzového režimu, který pracoval pokuty a odinstalovány ovladače zařízení od Manager.I pak restartoval normálně a vše bylo stejné, jako první se obrátil i na počítači s novým HD 4890. Tento čas i stažené nejnovější ovladače z oficiálních stránek http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 a instalovány nich bez problémů. Jsem restartoval počítač, a to samé se bude dít. Zatěžovací bar poté, co se objeví, ale nic ji není připojení k monitor.So i odinstalována a instalovány nich poslední době si být jisti, ale tentokrát i zahnutý až jeden HDMI kabel do TV, která je mým 32''a Windows Vista zaveditelný naprosto pokuty v televizi, ale ne na monitoru. Ovladače jsou správně nainstalovány, jediná věc je sledovat ztrácí spojení s video card.Why je to?

Moje parametry jsou:

Mám Asus P5KC Základní deska s procesorem Intel DualCore E8200@2.66GHz.I se 2 GB paměti RAM a můj počítač se systémem Windows Vista Service Pack Jeden 32-bit.

Moje monitoru je Asus 22''MW221.
Moje TV je JVC 32''.

Pomoci by bylo velmi oceňována jako je docela těžké pro mě pracovat na 32 "" TV.

Edit: Moje stará grafická karta byla GeForce 8800 GT od XFX.
Old 31. května 2009, 11:46
Dárce Skupina

Default Radeon HD 4890 Problém s monitoru

e: nvm
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Použití TV jako monitor s ATI Radeon Xpress 1100 Sc00by22 Graphics Cards & Monitory 2 11.října 2009 12:11
Jaké karty lepší 4870 nebo 4890 sowa616 Procesory, základní desky & RAM 23 25.července 2009 09:53
Palit Grafické karty Radeon 4850 Problem Pablo15 Procesory, základní desky & RAM 1 29. květen 2009 03:42
Radeon Fan Speed Zobrazen jako 0RPM v Monitor Software Bandit Graphics Cards & Monitory 1 22. května 2009 09:50
Co je to za problém s mým LCD TFT monitor? pchopra65 Graphics Cards & Monitory 12 22. července 2007 00:18
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.