Ok, tak dnes jsem koupil nový Radeon HD4890 Video karty, které Connect3D.
Instalace video karty šel docela dobře, a počítač začal normálně. Dále do VGA jako můj systém Windows Vista byl začíná. Já jsem si DVD disk s ovladači a instalován celý balík za kartu a když aktualizace ovladačů později. Mám rozlišení na 1680x1050 zkontrolovat f vše bylo v pořádku a jsem restartoval počítač. Jak již bylo zavádením bylo všech probíhajících pokutu za to šel do oken nakládky bar. Kdy, že složil i potom očekávat vidět Windows Vista Přihlásit podepsat, ale tady je, kde to šlo špatně. Monitoru řekl ztratila spojení a jak jsem mohl slyšet průhled přihlášení zvuk přicházející z mých reproduktorů obrazovky obrátil černá. Mohl jsem slyšet počítač je stále v pořádku a světák, ale tam byl jen ne displej. Myslel jsem, že musí být řidiči tak i nastartoval do nouzového režimu, který pracoval pokuty a odinstalovány ovladače zařízení od Manager.I pak restartoval normálně a vše bylo stejné, jako první se obrátil i na počítači s novým HD 4890. Tento čas i stažené nejnovější ovladače z oficiálních stránek
http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 a instalovány nich bez problémů. Jsem restartoval počítač, a to samé se bude dít. Zatěžovací bar poté, co se objeví, ale nic ji není připojení k monitor.So i odinstalována a instalovány nich poslední době si být jisti, ale tentokrát i zahnutý až jeden HDMI kabel do TV, která je mým 32''a Windows Vista zaveditelný naprosto pokuty v televizi, ale ne na monitoru. Ovladače jsou správně nainstalovány, jediná věc je sledovat ztrácí spojení s video card.Why je to?
Moje parametry jsou:
Mám Asus P5KC Základní deska s procesorem Intel DualCore E8200@2.66GHz.I se 2 GB paměti RAM a můj počítač se systémem Windows Vista Service Pack Jeden 32-bit.
Moje monitoru je Asus 22''MW221.
Moje TV je JVC 32''.
Pomoci by bylo velmi oceňována jako je docela těžké pro mě pracovat na 32 "" TV.
Edit: Moje stará grafická karta byla GeForce 8800 GT od XFX.