manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Radeon HD 4890 Problem s monitorom

Reply

Thread Tools
Old 31 svi 2009, 11:12
Novi član grupe

Default Radeon HD 4890 Problem s monitorom

Ok, pa sam danas kupio novu grafičku karticu Radeon HD4890 made by Connect3D.
Instalacija video card išli dobro i računala počela normalno. On je otišao u VGA kao moj Windows Vidik je počinjali. Ja stavim DVD disk s upravljačkim programom i instalirali paket za cijelu karticu i iako je ažuriranjem upravljačkih programa kasnije. I staviti rezoluciju na 1680x1050 provjeriti f sve je bilo ok i ja ponovno podizanje sustava računalo. Kako je booting je to sve ide u redu, jer je otišao u windows loading bar. Kad je prošlo kako sam onda očekuje da vidite Windows Vista Login znak, ali ovdje je mjesto gdje stvari pođe loše. Monitor je rekao da je izgubio vezu i kao što sam mogao čuti zvuk vidik prijava dolaze iz mojih zvučnika crni zaslon okrenut. Sam mogao čuti je računalo i dalje radi u redu i kicoš, ali tamo je bio samo ne ekranu. Sam shvatio da treba drivere pa sam booted u sigurnom načinu rada, koji je radio u redu i deinstaliran vozača iz Device Manager.I onda ponovno podizanje sustava normalno i sve je isto kao i prvi okrenuo na računalu s novim HD 4890. Ovaj put sam skinuti najnovije drivere sa službenih stranica http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 i instalira ih bez problema. JA ponovno podizanje sustava računalo i ista stvar dogodi. Učitavanje bar izgleda ali ništa nakon nje kao da nema veze s monitor.So I deinstaliran njih i od njih jedan instaliran zadnji put kako bi bili sigurni, ali ovaj put sam se upecan HDMI kabel na moj TV, koji je 32''i Windows Vista booted apsolutno u redu na TV, ali ne na monitoru. Vozači su ispravno instaliran, samo stvar je monitor izgubi vezu s video card.Why je to?

Moj naočale su:

Imam Asus P5KC matična ploča sa Intel DualCore E8200@2.66GHz.I imati 2 GB RAM-a i moj računalo sa sustavom Windows Vista Service Pack Jedan 32-bitni.

Moj monitor je Asus 22''MW221.
Moj TV je JVC 32''.

Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati, jer je prilično teško za mene za rad na 32 "TV.

Edit: Moj stari je bio grafičku karticu GeForce 8800 GT by XFX.
Old 31 svi 2009, 11:46
Donatorska Grupa

Default Radeon HD 4890 Problem s monitorom

e: nvm
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.