Ok, így ma vettem egy új Radeon HD4890 Videokártya Connect3D tett.
A létesítmény a videókártya ment jól indult, és a számítógép a szokásos módon. Úgy ment be a VGA, mint a Windows Vista kezdett. Én a DVD-lemezére és telepítette a teljes csomag a kártyát, és bár frissítésével a járművezetők később. Azt, hogy az állásfoglalást 1680x1050 ellenőrizni f minden OK, én újraindította a számítógépet. Mivel ez volt minden indításkor megy jól, mert bement a Windows loading bar. Amikor az elmúlt i akkor várható, hogy a Windows Vista Bejelentkezés jele, de itt a dolgok mentek rossz. A felügyelő azt mondta, hogy elvesztette a kapcsolatot, és mint hallottam, a Vista bejelentkezési hang érkezik én hangszórók fordult a képernyő fekete. Hallottam a számítógép még mindig szép és nagyszerű, de éppen nem látható. Rájöttem, hogy kell a járművezetők tehát én házipapucs biztonságos üzemmódban működött jól, és eltávolítja a járművezetők Eszköznevek Manager.I majd újraindította általában és minden olyan volt, mint én fordult először a számítógépen, az új HD 4890. Most a legújabb illesztőprogramok letölthetők a honlapunkról
http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 és telepíteni őket probléma nélkül. Én újraindította a számítógépet, és ugyanaz a dolog történik. A rakodás bár úgy tűnik, de semmi után, mivel nincs kapcsolat a monitor.So i uninstalled és telepítette őket, az egyik utolsó alkalom, hogy biztosak legyünk, de ez alkalommal Bekapcsoltattam HDMI kábel TV-én, amely 32''és a Windows Vista házipapucs teljesen finom a TV, de nem a monitorra. Az illesztőprogramok telepítve, csak azt a monitort, hogy elveszíti a kapcsolatot a videó card.Why ez?
My specs a következők:
Van egy Asus P5KC Alaplap az Intel DualCore E8200@2.66GHz.I már 2 GB RAM, és a számítógép a Windows Vista Service Pack Egy 32-bites.
Saját monitor az Asus 22''MW221.
My TV egy JVC 32''.
Akármi segít akar lenni nagyon méltányol ez nagyon nehéz nekem, hogy egy 32 "TV.
Edit: A régi videokártya volt a GeForce 8800 GT az XFX.