kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Radeon HD 4890 Probléma a monitor

Reply

Téma eszközök
Old Május 31 2009, 11:12
Új tag Csoport

Default Radeon HD 4890 Probléma a monitor

Ok, így ma vettem egy új Radeon HD4890 Videokártya Connect3D tett.
A létesítmény a videókártya ment jól indult, és a számítógép a szokásos módon. Úgy ment be a VGA, mint a Windows Vista kezdett. Én a DVD-lemezére és telepítette a teljes csomag a kártyát, és bár frissítésével a járművezetők később. Azt, hogy az állásfoglalást 1680x1050 ellenőrizni f minden OK, én újraindította a számítógépet. Mivel ez volt minden indításkor megy jól, mert bement a Windows loading bar. Amikor az elmúlt i akkor várható, hogy a Windows Vista Bejelentkezés jele, de itt a dolgok mentek rossz. A felügyelő azt mondta, hogy elvesztette a kapcsolatot, és mint hallottam, a Vista bejelentkezési hang érkezik én hangszórók fordult a képernyő fekete. Hallottam a számítógép még mindig szép és nagyszerű, de éppen nem látható. Rájöttem, hogy kell a járművezetők tehát én házipapucs biztonságos üzemmódban működött jól, és eltávolítja a járművezetők Eszköznevek Manager.I majd újraindította általában és minden olyan volt, mint én fordult először a számítógépen, az új HD 4890. Most a legújabb illesztőprogramok letölthetők a honlapunkról http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 és telepíteni őket probléma nélkül. Én újraindította a számítógépet, és ugyanaz a dolog történik. A rakodás bár úgy tűnik, de semmi után, mivel nincs kapcsolat a monitor.So i uninstalled és telepítette őket, az egyik utolsó alkalom, hogy biztosak legyünk, de ez alkalommal Bekapcsoltattam HDMI kábel TV-én, amely 32''és a Windows Vista házipapucs teljesen finom a TV, de nem a monitorra. Az illesztőprogramok telepítve, csak azt a monitort, hogy elveszíti a kapcsolatot a videó card.Why ez?

My specs a következők:

Van egy Asus P5KC Alaplap az Intel DualCore E8200@2.66GHz.I már 2 GB RAM, és a számítógép a Windows Vista Service Pack Egy 32-bites.

Saját monitor az Asus 22''MW221.
My TV egy JVC 32''.

Akármi segít akar lenni nagyon méltányol ez nagyon nehéz nekem, hogy egy 32 "TV.

Edit: A régi videokártya volt a GeForce 8800 GT az XFX.
Old Május 31 2009, 11:46
Donor Group

Default Radeon HD 4890 Probléma a monitor

e: nvm
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Használata, mint a TV-monitor, ATI Radeon Xpress 1100 Sc00by22 Grafikus kártyák és monitorok 2 Október 11, 2009 12:11
Milyen kártyák jobb 4870 vagy 4890 sowa616 Processzorok, alaplapok és RAM 23 25. július 2009 09:53
Palit Radeon 4850 grafikus kártya probléma Pablo15 Processzorok, alaplapok és RAM 1 29. május 2009 03:42
Radeon Fan Speed kimutatásukat 0RPM a Monitor Software Bandit Grafikus kártyák és monitorok 1 22. május 2009 09:50
Mi a probléma az én LCD-TFT monitor? pchopra65 Grafikus kártyák és monitorok 12 22. július 2007 00:18
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.