פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

RADEON HD 4890 בעיה עם צג

Reply

שרשרת כלים
Old 31 במאי 2009, 11:12
קבוצת חברות חדשות

Default RADEON HD 4890 בעיה עם צג

בסדר, אז היום אני קונה חדש RADEON HD4890 כרטיס הווידאו מצד Connect3D.
התקנה של כרטיס הווידאו הלך די טוב והמחשב התחיל כרגיל. הוא נכנס VGA שלי היה מתחיל ב-Windows Vista. שמתי את הדיסק ב-DVD מנהלי התקנים והתקנת את כל החבילה של וכרטיס למרות לעדכן את מנהלי ההתקן של מאוחר יותר. שמתי את פתרון הבעיה כדי לבדוק 1680x1050 F הכל היה בסדר ואני rebooted את המחשב. כפי שהיה באתחול הכל היה הולך בסדר כפי שהוא נכנס החלונות טוען בר. כאשר זה עבר אז אני אמור לראות את השלט של Windows Vista התחברות אבל כאן הוא המקום שבו דברים הלכו רע. את אמרת את זה לפקח איבד הקשר וכפי יכולתי לשמוע את קול הכניסה Vista מגיע דוברי המסך שלי הפך שחור. אני יכול לשמוע את המחשב הוא עדיין עובד מצוין, אבל בסדר ואת היה פשוט לא יוצג. אני הבנתי את זה חייב להיות נהגים booted כדי כך אני בטוח מצב שבו עבדה בסדר ואת מנהלי ההתקן הוסר מן ההתקנים Manager.I אז rebooted כרגיל והכל היה זהה אני הראשון הפכו את המחשב החדש עם HD 4890. הפעם אני הורדתי את מנהלי ההתקנים החדשים ביותר מתוך האתר הרשמי http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 והתקנת אותם ללא בעיה. אני rebooted המחשב ואותו הדבר קורה. טוען את בר מופיע אבל אחרי זה כמו כלום אין את הקשר monitor.So אני הוסר מהם והתקנת אותם בפעם האחרונה כדי להיות בטוח אבל הפעם אני מכור את כבל ה HDMI שלי בטלוויזיה שהיא''32 ו-Windows Vista booted לחלוטין על טלוויזיה בסדר אבל לא על המסך. את מנהלי ההתקנים מותקנים כהלכה, רק העניין הוא מאבד את החיבור כדי לנטר את הווידאו card.Why זה?

מפרט שלי הן:

יש לי לוח האם ASUS P5KC עם אינטל DualCore E8200@2.66GHz.I יש 2 GB של זיכרון RAM ועל המחשב שלי היא של Windows Vista Service Pack אחד של 32 סיביות.

אזור מוניטור של ASUS 22''MW221.
הטלוויזיה שלי היא JVC 32''.

עזרה יהיה מאוד מוערך כפי שהוא די קשה לי לעבוד על 32 "," טלוויזיה.

עריכה: כרטיס המסך הישן שלי היה GeForce 8800 GT של XFX.
Old 31 במאי 2009, 11:46
קבוצת תורמים

Default RADEON HD 4890 בעיה עם צג

E: nvm
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.