mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Radeon HD 4.890 Problema su ekranu

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 31, 2009, 11:12
Naujas Narys

Gerai, kad šiandien nusipirkau naują Radeon HD4890 Vaizdo plokštė padaryta Connect3D.
Į vaizdo plokštės įrengimo nuėjo gana gerai ir kompiuteris prasidėjo įprastai. Jis atėjo į VGA, kaip mano "Windows Vista" buvo pradžia. Įdėti DVD diską ir tvarkyklės įdiegtos visos pakuotės kortelės ir nors atnaujinti tvarkykles vėliau. Įdėti rezoliucijos 1680x1050 patikrinti f viskas buvo ok, ir aš paleisti kompiuterį. Kaip buvo atsisiuntimas ji buvo visa tai vyksta baudos nuvyko į Windows loading bar. Kai kurie vyko i tada tikimasi, kad pamatyti "Windows Vista" Prisijungti pasirašyti bet čia yra kur kas išėjo blogai. Stebėti, teigė, kad ji prarado ryšį ir kaip aš girdėjau Vista Login garsą iš mano garsiakalbiai ekranas tapo juodas. Aš girdėjau, kad kompiuteris dar dirba gerai, ir dandy bet ten buvo tik nėra rodomas. I figured reikia tvarkykles kad aš įkelti į saugų būdą, kuris kuo puikiausiai ir pašalinta iš įrenginio Manager.I tada paleisti normaliai, ir viskas buvo kaip ir pačios pirmos pasirodė kompiuterio tvarkykles su nauja HD 4890. Šį kartą aš atsisiųsti naujausias tvarkykles iš oficialios svetainės http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 ir įdiegti juos be problemų. Aš paleisti kompiuterį ir tas pats atsitiks. Loading juosta rodoma, bet nieko po to, nes nėra ryšio monitor.So i pašalinta jas ir sumontuoti vieną iš jų pastaruoju metu būti tikri, bet šį kartą aš užsikabinęs HDMI kabelis su mano TV, kuri yra 32''ir "Windows Vista" visiškai įkrautas baudą televizija, bet ne dėl monitoriaus. Vairuotojai yra įdiegtas teisingai, tik dalykas yra stebėti, praranda ryšį su vaizdo card.Why tai?

Mano Specifikacijos yra:

Turiu Asus P5KC plokštė su "Intel DualCore E8200@2.66GHz.I yra 2 GB RAM ir mano kompiuteryje yra Windows Vista Service Pack Vienas iš 32 bitų.

Mano monitorius Asus 22''MW221.
Mano TV JVC 32''.

Any help greatly appreciated būtų, nes gana sunku man dirbti su 32 "televizija.

Edit: Mano senas video card GeForce 8800 GT by XFX.
Old Gegužė 31, 2009, 11:46
Donorų grupės

E: nvm
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.