![]() |
|
| |||
| |||
| Ok, tā šodien nopirku jaunu Radeon HD4890 video karti, ko Connect3D. No video kartes uzstādīšanas gāja diezgan labi, un dators sāka normāli. Tā nonāca VGA, mana Windows Vista sāka. Man DVD draivera disks un uzstāda visa pakete par karti un, lai gan atjaunināt vadītāju vēlāk. Man rezolūciju 1680x1050 pārbaudīt f viss bija ok, un es rebooted datoru. Kā tas bija booting tas bija viss notiek naudas sodu kā tas iegāja logi iekraušana bar. Kad pagāja Es tad redzēt Windows Vista Login parakstīt bet šeit ir, ja lietas gāja slikti. Uzraudzītu, ka tā bija zaudējusi savienojumu un kā es varētu dzirdēt vista login skaņa nāk no manas runātāju ekrāns kļuva melns. Es varētu dzirdēt dators joprojām darbojas naudas sodu un lielisks, bet tur bija tikai no displeja. Es datiem ir jābūt autovadītājiem, lai es booted drošu veidu, kas strādāja naudas sodu un atinstalēt no Device Manager.I tad rebooted parasti un viss bija tāds pats kā es pirmo reizi ieslēgts dators par vadītājiem ar jauno HD 4890. Šoreiz es lejupielādēt jaunāko draiveri no oficiālā vietne http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 un uzstāda viņiem nav problēma. Es rebooted datoru un tas pats notiek. Iekraušanas josla parādās, bet nekas, pēc tā kā nav savienojuma ar monitor.So i atinstalēt tos un uzstāda tos pēdējo reizi, lai pārliecinātos, bet šoreiz es līks līdz HDMI kabelis uz manu TV, kas ir 32''un Windows Vista booted absolūti naudas sodu par TV, bet ne uz monitora. Draiveri ir uzstādīti pareizi, tikai lieta ir uzraudzīt zaudē savienojumu ar video card.Why is that? Mani specs ir: Man ir Asus P5KC Motherboard ar Intel DualCore E8200@2.66GHz.I ir 2 GB RAM un mans dators ir Windows Vista Service Pack One 32-bit. Mans monitors Samsung 22''MW221. Manu TV JVC 32''. Any help, būtu ļoti appreciated, jo tas ir diezgan grūti man darbam uz 32 "TV. Edit: Mana vecā videokarte bija GeForce 8800 GT ar XFX. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| e: nvm
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |