rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Radeon HD 4890 Problem z monitora

Reply

Narzędzia wątku
Old 31 maja 2009, 11:12
Nowe państwa grupy

Ok, więc dzisiaj kupiłem nowy Radeon HD4890 Karta wideo przez Connect3D.
Instalacja karty graficznej poszło całkiem dobrze i komputer zaczął normalnie. On poszedł do VGA jak mój Windows Vista zaczynał. Umieścić sterownika dysku DVD i zainstalowany cały pakiet dla kart i chociaż aktualizacji sterowników później. Umieścić rozdzielczość 1680x1050 sprawdzić f wszystko było ok i uruchomiony ponownie komputer. Jak to było uruchamianie wszystkich będzie dobrze, gdyż poszedł do okna ładowanie bar. Gdy ta przekazywana i następnie oczekiwać, aby zobaczyć Windows Vista Zaloguj się podpisać, ale tutaj jest to, gdzie się źle. Monitor powiedział, że stracił połączenie i jak będę mógł usłyszeć Vista logowania dźwięk pochodzący z mojej prelegentów się czarny ekran. I usłyszeć komputer nadal działa dobrze, a śliczny, ale nie było po prostu nie wyświetlacza. Wyobraziłem należy więc kierowców do bezpiecznej i uruchomić w trybie, który pracował dobrze, a odinstalowane sterowniki urządzeń Manager.I następnie uruchomiony ponownie normalnie i wszystko było tak samo jak i pierwszy zwrócił na komputerze z nowym HD 4890. Tym razem i pobrać najnowsze sterowniki z oficjalnej strony http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 i zainstalowano je bez problemu. I uruchomiony ponownie komputer i to samo się dzieje. Załadunku bar, ale nic nie pojawia się po to, gdyż nie ma połączenia z monitor.So i ich odinstalowana i zainstalowane nich po raz ostatni, aby upewnić się, ale tym razem i podłączyć do kabla HDMI do mojego TV, która wynosi 32''i Windows Vista uruchamiany absolutnie grzywny w telewizorze, ale nie na monitorze. Sterowniki są zainstalowane poprawnie, tylko jest to monitor traci połączenie wideo card.Why jest?

Moje specyfikacją są:

Mam Asus P5KC płytach z procesorem Intel DualCore E8200@2.66GHz.I mieć 2 GB pamięci RAM i mój komputer z systemem Windows Vista z dodatkiem Service Pack Jeden 32-bitowych.

Mój monitor jest Asus 22''MW221.
My TV jest JVC 32''.

Każda pomoc będzie znacznie doceniane jest to dość trudne dla mnie do pracy w 32 "telewizor.

Edit: Moja stara karta graficzna to GeForce 8800 GT przez XFX.
Old 31 maja 2009, 11:46
Grupa dawcy

e: nvm
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 +620 W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.