![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ok, więc dzisiaj kupiłem nowy Radeon HD4890 Karta wideo przez Connect3D. Instalacja karty graficznej poszło całkiem dobrze i komputer zaczął normalnie. On poszedł do VGA jak mój Windows Vista zaczynał. Umieścić sterownika dysku DVD i zainstalowany cały pakiet dla kart i chociaż aktualizacji sterowników później. Umieścić rozdzielczość 1680x1050 sprawdzić f wszystko było ok i uruchomiony ponownie komputer. Jak to było uruchamianie wszystkich będzie dobrze, gdyż poszedł do okna ładowanie bar. Gdy ta przekazywana i następnie oczekiwać, aby zobaczyć Windows Vista Zaloguj się podpisać, ale tutaj jest to, gdzie się źle. Monitor powiedział, że stracił połączenie i jak będę mógł usłyszeć Vista logowania dźwięk pochodzący z mojej prelegentów się czarny ekran. I usłyszeć komputer nadal działa dobrze, a śliczny, ale nie było po prostu nie wyświetlacza. Wyobraziłem należy więc kierowców do bezpiecznej i uruchomić w trybie, który pracował dobrze, a odinstalowane sterowniki urządzeń Manager.I następnie uruchomiony ponownie normalnie i wszystko było tak samo jak i pierwszy zwrócił na komputerze z nowym HD 4890. Tym razem i pobrać najnowsze sterowniki z oficjalnej strony http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 i zainstalowano je bez problemu. I uruchomiony ponownie komputer i to samo się dzieje. Załadunku bar, ale nic nie pojawia się po to, gdyż nie ma połączenia z monitor.So i ich odinstalowana i zainstalowane nich po raz ostatni, aby upewnić się, ale tym razem i podłączyć do kabla HDMI do mojego TV, która wynosi 32''i Windows Vista uruchamiany absolutnie grzywny w telewizorze, ale nie na monitorze. Sterowniki są zainstalowane poprawnie, tylko jest to monitor traci połączenie wideo card.Why jest? Moje specyfikacją są: Mam Asus P5KC płytach z procesorem Intel DualCore E8200@2.66GHz.I mieć 2 GB pamięci RAM i mój komputer z systemem Windows Vista z dodatkiem Service Pack Jeden 32-bitowych. Mój monitor jest Asus 22''MW221. My TV jest JVC 32''. Każda pomoc będzie znacznie doceniane jest to dość trudne dla mnie do pracy w 32 "telewizor. Edit: Moja stara karta graficzna to GeForce 8800 GT przez XFX. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| e: nvm
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|