menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Radeon HD 4890 Problém s monitora

Reply

Thread Tools
Old 31. mája 2009, 11:12
Nový člen skupiny

Default Radeon HD 4890 Problém s monitora

Ok, tak dnes som kúpil nový Radeon HD4890 Video karty, ktoré Connect3D.
Inštalácia video karty šel docela dobre, a počítač začal normálne. Ďalej do VGA ako môj systém Windows Vista bol začína. Já jsem si DVD disk s ovládačmi a inštalovaný celý balík za kartu a keď aktualizácia ovládačov neskôr. Mám rozlíšenie 1680x1050 skontrolovať f všetko bolo v poriadku a som restartoval počítač. Ako už bolo zavádzaním bolo všetkých prebiehajúcich pokutu za to šiel do okien nakládky bar. Kedy, že zložil aj potom očakávať vidieť Windows Vista Prihlásiť podpísať, ale tady je, kde to šlo zle. Monitora povedal stratila spojenie a ako som mohol počuť priehľad prihlásení zvuk prichádzajúce z mojich reproduktorov obrazovky obrátil čierna. Mohol som počuť počítač je stále v poriadku a světák, ale tam bol len nie displej. Myslel som, že musia byť vodiči tak aj nastartoval do núdzového režimu, ktorý pracoval pokuty a odinštalovanie ovládača zariadenia od Manager.I potom restartoval normálně a všetko bolo rovnaké, ako prvé sa obrátil aj na počítači s novým HD 4890. Tento čas aj stiahnuté najnovšie ovládače z oficiálnych stránok http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 a inštalované nich bez problémov. Jsem restartoval počítač, a to isté sa bude diať. Zaťažovacia bar potom, čo sa objaví, ale nič ju nie je pripojenie k monitor.So aj odinštaloval a inštalované nich poslednej dobe si byť istí, ale tentoraz aj zahnutý až jeden HDMI kábel do TV, ktorá je mojím 32''a Windows Vista štartovanie systému naprosto pokuty v televízii, ale nie na monitore. Ovládače sú správne nainštalované, jediná vec je sledovať stráca spojenie s video card.Why je to?

Moje parametre sú:

Mám Asus P5KC Základná doska s procesorom Intel DualCore E8200@2.66GHz.I sa 2 GB pamäte RAM a môj počítač so systémom Windows Vista Service Pack Jeden 32-bit.

Moja monitoru je Asus 22''MW221.
Moja TV je JVC 32''.

Pomoci by bolo veľmi ocenené ako je docela ťažké pre mňa pracovať na 32 "" TV.

Edit: Moja stará grafická karta bola GeForce 8800 GT od XFX.
Old 31. mája 2009, 11:46
Darcu Skupina

Default Radeon HD 4890 Problém s monitora

e: nvm
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.