![]() |
|
| |||
| |||
| Tamam, bu nedenle, bugün yeni bir Radeon HD4890 Ekran kartı Connect3D tarafından satın aldım. Video kartının kurulumu oldukça iyi ve bilgisayar gitti normalde başladı. Bu VGA olarak Windows Vista olarak başlangıç oldu gitti. I DVD Sürücü diski koyun ve kartın tüm paket kurulduğunda ve ancak daha sonra sürücüleri güncelleme. Ben 1680x1050 F herşey yolunda ve ben bilgisayarın yeniden başlatılması kontrol etmek kararı koydu. Bu gibi Windows yükleme çubuğuna gitmiş tüm iyi gidiyordu boot olduğu gibi. O geçti Daha sonra Windows Vista Giriş işareti görmek için ancak beklenen nerede şeyler kötü gitmiş olduğunu. Monitör ve bağlantı kaybetmişti olarak i Vista giriş ses ekran siyah döndü benim hoparlörlerden gelen duymak söyledi. Hala çalışıyor bilgisayar dinleyin güzel ve mükemmel ama sadece bir ekran oldu. Ben bu yüzden oldukça iyi ve kaldırıldı Manager.I sonra normal ve her şey i ilk olarak bilgisayar açıldığında aynı olduğunu yeniden başlatılması Aygıt sürücüleri çalıştı güvenli mod için açılmış bu sürücüleri olmalıdır düşündüm ile yeni HD 4890. Bu defa resmi sitesinden en yeni sürücüleri indirilen http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 ve bir sorun onları yüklü. Ben bilgisayar ve aynı şey yeniden başlatılması olur. Yükleme çubuğu görünür ama hiçbir şey onu sonra olarak orada monitor.So onları kaldırıldı ve son bir kez onları yüklü ama hangi 32''ve Windows Vista benim TV'ye HDMI kablosu bağladım bu kez emin olmak için bir bağlantı kesinlikle TV'de ancak monitörde ince açılmış. Sürücüler doğru tek şey monitör yüklendiğinde video bağlantı kaybeder card.Why o? Ana özellikleri şunlardır: Ben bir Intel DualCore E8200@2.66GHz.I ile RAM 2 GB ve bilgisayara sahip bir Asus P5KC Anakart sahip Windows Vista Service Pack Bir 32-bit. Monitörümü bir Asus 22''MW221 olduğunu. TV bir JVC 32''olduğunu. Olarak oldukça için bana 32 "" TV'de iş zor Any help would be greatly appreciated. Düzenleme: Eski ekran kartı XFX bir GeForce 8800 GT oldu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| e: nvm
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |